חלון העברות ינואר מי יבוא מי יעזוב
|
04-Jan-2018, 9:29
הודעה: #68
|
|||
|
|||
RE: חלון העברות ינואר מי יבוא מי יעזוב
(03-Jan-2018 15:49)עידן444 כתב: אז בוא אני אסביר לך אופיר. "מענה לכל מיני סיטואציות" זה לא לשנות שיטת משחק עכשיו. זה אולי לעלות עם כחלון מימין , עם גולדברג משמאל, עם ריביירו שירוץ קצת על האגף, עם ניקו שיחזור לאמצע, אולי אפילו עם קוסטה שיעזור במשחק הלחץ ויכניס עוד קצב למשחק וכמובן עם חיזוק בעמדות החלשות שלנו - מגן ועוד שחקן כנף אולי. ועל מה אני מדבר בוא תסביר לי ? "משחק אחד פחות טוב" זה היה רק על מנת להעביר את הנקודה ולהסביר שגם תקופה פחות טובה לא מצריכה מהפכות ושינויים קיצוניים בהתנהלות הקבוצה. אין פה כרגע שום קטסטרופות ומצד שני אנחנו באמת בתקופה לא טובה. ולא תמצא אותי אומר מילה אחת טובה על ה 3:0 בעכו, ובאותה מידה אני לא אסחף עם ב"ש כי כמו שהם יכלו לתקוע לי שניים בסוף אני יכולתי לתקוע להם שניים- שלשה הרבה קודם. וכמה כיף לי להגיד את זה אבל אם כבר מחפשים קטסטרופה סתכל על הקבוצה ששווה (בכסף) פי 5 ממך ורחוקה ממך 11 נקודות...אולי תקבל קצת פרופורציות. ולגבי ריביירו, כמו שאתה יודע אני האחרון שצריך לשכנע אותו בנושא. יש פה אוהדים שאוהבים לקטול ולזרקו לים כי הילד ששיחק 6 משחקים , 20 דקות בממוצע למשחק , העז להחמיץ פעם אחת מול שוער, לאבד פעמיים כדור שברח לו על הקו ולבעוט בעיטת דרדלה מול בני יהודה....זה מספיק להם בשביל לקבוע שהוא לא קשור לענף ומתאים יותר לאתלטיקה... סבבה. כבר היינו בסרט הזה לא פעם. אני מקווה שהשחקן יקבל יותר דקות ואם לא אצלנו במקום אחר . העיקר שישחק ויוכיח לכולם אם הוא פלוף או שחקן ששווה את ההשקעה. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים