שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מבצע אביב נעורים
18-Dec-2017, 22:39
הודעה: #40
RE: מבצע אביב נעורים
משחק בקצב מאד גבוה עם 2 קבוצות שלרוב עושות לחץ בשטח היריב.
נתחיל מהלא טובים- קובי מור- עדיף מגן מהנוער שיטעה - אוי ואבוי אם כשויקי חוזר סלובו מוציא את חגי מההרכב , חגי וויקי יחד...לא מור ולא צעירי ראויים..
ערן לוי- נגעלתי מהדרך שהוא יצא החוצה למרות התסכול אל תשכח שאתה הקפטן ותבוא לחגוג עם השחקנים
דיא- אגואיסט עד רמה שזה מקומם, סלובו חייב לתת לו הוארה בעיקר נגד הגדולות שבדר"כ מענישות לא להעביר שלא באיזורי ההכרעה.
ערן ודיא היו חייבים לרווח יותר לצדדים בעיקר כשהבנו שב"ש בלי מגינים...
ה-5 דקות האחרונות שלנו היו פשוט שערוריה עשינו את כל הטעויות האפשריות ...ורגוץ המצטיין במשחק יחד עם אביב ממש בישל להם כדור לגול...
הדברים הטובים- עמידה נכונה של כל הקבוצה על הדשא...מאמץ של 200 אחוז ,חילופים בזמן ואת השחקנים הנכונים גם ההכנסה של דודי היתה ניסיון נכון...רק החילוף של שרם היה צריך להיעשות אחרי שהשלט של זמן פציעות מונף...
כתבתי בתחילת העונה שאביב יגיע לנבחרת ...יש בילד הכל, רץ, עושה הגנה ,מתקל נכון, עושה תנועה , מרים את הראש, וגם מסכן את השער...המסירה לדיא בין שניים אומנות, והתנועה במהלך של הגול ללקק את האצבעות ...היה אמור לגמור את המשחק עם 3 בישולים גם המסירה לקייטה ברוב המקרים תסתיים בגול...
קייטה - ייצר אתמול את המצבים לעצמו...חוץ מהרמה אחת מהאגף מערן לא קיבל שום כדור...
ניקו- משחק מצויין קראתי חלק מהאנשים שכתבו שהוא לא במשחק טוב ...בעיני משחק ענק שלו
גלזר- משחק מצויין בל נשכח שלהתמודד עם אוגו ,ראדי ואייבינדר זה לא קל...

החילוף של ערן נבע בראש ובראשונה כי ערן לא היה מסוגל לרדוף אחרי ביטון...
שיפוט פשוט חלש אני לא נכנס לשאלה אם היה פאול או היה צהוב כזה או אחר אף פעם אין לי תלונות על טעויות יש לי תלונות על השופטים שהם הורגים את המשחק..בטח רובכם לא שם לב שהיה כל כך חשוב לגרינפלד להוציא צהוב על התחזות דווקא כשאנחנו יוצאים למתפרצת...בן אדם תן לשחק וכשהמשחק ייעצר תן צהוב....
מילה על המחדל של השלט - פאק ענק של המשטרה אסור ששלט מקומם כזה במשחק רגיש כזה ייכנס לאיצטדיון...
דקר דקירה עמוקה בלב אבל זה רק מעצים את הנצחון...
מילה על הקהל-צרם לי מאד שביום ובשעה נוחה ,חופש וכו...לא ממלאים את האיצטדיון, לא חושב שתירוץ של 2 הכרטיסים אמור להוות תירוץ .
רק לי היתה הרגשה שהרב שהדליק נרות קצת העמיס כפייה דתית ???
אני מקווה שהוא לא חושב שהניצחון בזכותו ורוצה פרמייה של - 3 נקודות.
הסכ"כ הכללי- תענוג אמיתי מסוג הניצחונות שבונים מועדון ומחזירים אותנו לרמת גאווה ...
אין לי ספק שכל אוהדי נתניה שיצאו מהמגרש היו עם אדרנלין מטורף...
אגב אתמול זה היה הכל חיי הכי עוצמתי שחווינו ...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 2 users Like דוד חטב's post:
Naktal (1919-1212-2017201720172017), זאב רווח (1919-1212-2017201720172017)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
מבצע אביב נעורים - amir - 18-Dec-2017, 0:49
RE: מבצע אביב נעורים - דוד חטב - 18-Dec-2017 22:39

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 8 אורחים