2 מ9
|
11-Dec-2017, 23:47
הודעה: #20
|
|||
|
|||
2 מ9
אני אתייחס ברשותכם לכל שלוש התשובות ביחד ..
אני לא מבין מה הבעיה בזה שקבוצה באה לשחק זהיר. אתם רואים בזה בעיה כי הפסדנו, תהיו כנים עם עצמכם. ולא הפסדנו כי עקצו אותנו בשתי מתפרצות מהסרטים, אלא סתם בכדור נייח ובאיזה התקפה שהשחקן בלבן עד עכשיו לא מאמין שנתנו לו לטייל ברחבה.. ראיתי כדורגל מגעיל בחיי , שחקנים שקוטעים להם את הרגליים בלי הרדמה וכל שניה נשכבים על הדשא, שוערים שמוציאים להם צהוב על בזבוזי זמן , מאמנים שמעיפים את הכדור כדי למשוך עוד כמה שניות .. זה לא היה המקרה כאן. בני יהודה סגרה יפה , שיחקה זהיר והצליח לה. לזה אתם קוראים כדורגל מגעיל ? זה נכון שנתניה לא משחקת ככה אז ? אם היינו משחקים ג ם ככה אולי לא היינו היום עם 3 הפסדים, אולי היינו צמודים להפועל חיפה ? זו רק דעתי, אף אחד לא חייב להסכים - מעטות הן הקבוצות שיכולות להרשות לעצמן להגיד לא משנה לי מי היריב אני אשחק איך שלי מתאים, כי בתכלס יש לי עליונות ברורה ומוכחת. אם ריאל מדריד או אינטר של מוריניו הבינו שבשביל לנצח את ברצלונה של פפ צריך לשחק אחרת, אז גם נתניה יכולה להבין שלפעמים משחקים אחרת. לגבי ההוא שבועט מ40 מ או מכל זווית וכל מצב.. בכושר שהוא נמצא בו הוא לא מהווה איום על היריב. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
הודעות באשכול זה |
2 מ9 - טל.מ - 11-Dec-2017 23:47
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים