2 מ9
|
11-Dec-2017, 19:54
הודעה: #14
|
|||
|
|||
RE: 2 מ9
(11-Dec-2017 1:32)טל.מ כתב: אתה מציע לכולם להרגע כדרך טבע כאילו חותכים כאן ורידים .. לעניינו , צר לי בני יהודה לא שיחקו בונקר. זהיר יותר במשחק חוץ זה לגיטימי לגמרי. וכן אני מצפה שסלובו וברדה יגוונו קצת כי מה לעשות אם לוזון נעים ואבוקסיס למדו אותנו , גם האחרים יעשו את זה. אתה לא יכול לצפות לעשות את אותו הטריק כל הזמן ולהצליח. כפי שאתה נשמע זה לא רחוק מלחתוך וריד.... אבל היות ובשעת משבר (שלא לומר משברון) אתה נוהג להגיב כפי שאתה מגיב זה כבר פחות ופחות מפתיע אותי. ואני עדיין חושב שבני יהודה שיחקו כדורגל מגעיל מולנו , דרך אגב, בדיוק כמו הפועל חיפה שגם חשבנו שתלמד אותנו. להסתגר מאחורה 11 שחקנים ולבעוט כדורים ארוכים למעלה בתקווה שמשהו יקרה שם , זה לא זהיר וזה לא מקובל (עלי לפחות). זה לבוא להפריע ולנסות לעקוץ ,וזה מה שבני יהודה עשתה, וכמו שקורה לא פעם ,זה גם הצליח לה. כמובן שזה לא מוריד ממשחק ההגנה הבעייתי שלנו שאפשר להם בכזאת קלות לכבוש בסוף. ושוב, אפשר אולי לשנות בקטנה מיקום של שחקן כזה או אחר. זה לא ישנה את המהות. המאמנים שלנו דוגלים במשחק לחץ גבוה, בהנעה מהירה של הכדור , בהרבה איומים על השער ובמכסימום שליטה בכדור. זה האני מאמין שלהם ,ואני אישית אוהב את הסגנון הזה. זה לא אומר שזה תמיד יצליח ולא אומר שאין פה בעיתיות ברגע שהלחץ הזה לא מצליח. זה משאיר אותנו חשופים ודלילים לעיתים מאחורה ועל זה המאמנים צריכים לדעתי לשים את הדעת. ילמדו אותנו ? אולי. מצד שני גם בית"ר ,הפועל חיפה ומכבי משחקות באותה שיטה שכולם מכירים ולומדים ,ונכון להרגע הם עדיין מצליחים, מה שאומר שאם תיישם את השיטה כמו שצריך זה יכול להצליח גם אצלך לאורך זמן. ולגבי הסטטיסטיקה - שוב, סטטיסטיקה זה לא חזות הכל, אבל אתה רק לפני יומיים כדי להצדיק את טענותיך, באת וטענת (בצדק) שהמספרים שלנו מהקרנות וממצבים נייחים לא מספיק טובים. אז כן, זה סטטיסטיקה וזה סטטיסטיקה . או שאתה מייחס לה חשיבות או שלא. תחליט. בסוף, יש הרבה פרמטרים בסטטיסטיקה הזאת שמאד מחמיאים מצד אחד ופחות פרמטרים שפחות מחמיאים. לא הייתי מזלזל לגמרי במספרים האלה. הם כן מדד למשהו, אבל ממש לא משהו שרק עליו כדאי להשען. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
הודעות באשכול זה |
RE: 2 מ9 - אופיר34 - 11-Dec-2017 19:54
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים