הפסד נטו צוות האימון
|
09-Dec-2017, 21:08
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-Dec-2017 על ידי 21:09 אופיר34.)
הודעה: #4
|
|||
|
|||
RE: הפסד נטו צוות האימון
צוות האימון תמיד אשם. "אשם" בנצחונות ובטח אשם בהפסדים.
אז גם אני לא אהבתי לראות את אביב בחוץ אבל לבוא ולהגיד שבגלל זה הפסדנו ? אני לא מאמין בזה. ניצחנו כבר בעבר עם אביב וגם בלעדיו. אותו כנ"ל לגבי קוגבינה. אני מעריך שהמחשבה מאחורי קוגבינה הייתה חיזוק החלק ההתקפי וניצול הטכניקה שלו שהייתה אמורה לעזור מול הצפיפות של בני יהודה. בפועל , קוגבינה כהרגלו היה די שנטי ורדום ולא ממש הועיל. דווקא את גול הנצחון קיבלנו מהתקפת מעבר שאביב היה על המגרש . בגדול, בני יהודה באו להפריע ולעקוץ ועשו את זה יפה מאד. יש לי בעיה עם הקלות שבה קבוצות מגיעות למצבים מולנו, בעיקר במתפרצות ובהתקפות מעבר. אנחנו חייבים לתקוף את מובילי הכדור ולא לתת להם כל כך הרבה אוויר. זה קרה הרבה מול מכבי חיפה וקרה היום בגול השני . המגן שלהם בצורה די מסורבלת הגיע לתוך הרחבה שלנו בלי שמישהו הפריע לו יותר מידי. גם הוא לא האמין שזה יהיה לו כל כך קל. אז מחצית ראשונה אומנם החזקנו בכדור אבל מיעטנו להגיע למצבים, מחצית שנייה כבר העלנו קצב ודי ישבנו עליהם. חבל שבשיא המומנטום חטפנו את הגול הזה. לא מגיע לקבוצה שמשחקת כדורגל מגעיל כזה לנצח אבל אלה החיים וזה הכדורגל. אבל מעל הכל והרבה יותר גרוע מההפסד זאת הפציעה של עלי. מהרגע שראיתי את זה הבנתי שזאת פציעה קשה. לא רואה אותו חוזר בשבועות הקרובים (במקרה הטוב), מאחל לו בריאות ולנו הצלחה גם בלעדיו (וזה לא יהיה פשוט...) |
|||
The following 1 user Likes אופיר34's post: זאב רווח (0909-1212-2017201720172017) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים