שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי נתניה - הפועל חיפה
05-Nov-2017, 0:08 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-Nov-2017 על ידי 0:10 אופיר34.)
הודעה: #8
RE: מכבי נתניה - הפועל חיפה
אני אתחיל דווקא עם היריבה -
השיטה הזאת אומנם מביאה לעיתים נקודות ומצליחה לייצר הרבה כותרות אבל בחייאת רבאכ ,מה עם הלקוחות של המוצר שלך אדון קלינגר ?? ככה אתה רוצה לקחת תואר ??

המוליכה הגאה נכנסה היום לתחפושת של סכנין מהשבוע שעבר ופשוט באה להפריע. המזל שלנו ,בניגוד לשבוע שעבר, שהפעם הצלחנו לשים את הראשון ולפתוח את הקו מז'ינו שהמאמן האטרקטיבי של חיפה הציב היום במגרש.
אז במקום ליילל על השופט מר קלינגר (ובכנות יש לו על מה) תבוא לשחק כדורגל ולנצח ולא להפריע לאלה שכן רוצים לשחק. בקיצור הפועל חיפה קבוצה בצלמה של מאמנה.

לגבינו - השליטה שלנו הייתה מוחלטת ברב שלבי המשחק. ברגעים מסוימים באמת חששתי שמקרה סכנין יחזור ולא נצליח לפרוץ את המערך שלהם. למזלנו עם קצת עזרה מהשופט הגיע הגול הראשון שהוציא קצת את חיפה קדימה ופתח את המשחק.

- דיא אומנם לא כבש אבל היה חד כתער היום ומאד מסוכן.
- ערן במשחק חלש. מאבד כדורים מיותרים כהרגלו , רק שבניגוד לפעמים אחרות, הפעם לא כיפר עם אסיסטים ואיומים רציניים על השער.
- וורגוץ מצוין. לוחם שיעי שבחיים לא יוותר על הכדור. אחד הטובים היום.
- ניקו ממשיך להיות בעל הבית ולשרוף שטחים מטורפים. נראה לי שמי שחשש שליגת העל גדולה עליו יכול להיות קצת יותר רגוע.
- ואחרון כמובן השחקן שלנו- עלי. חולה, לא מרגיש טוב, חום... אלוף הארץ בחטיפות כדור ויצירת התקפות מעבר. חבל לי שלא נוכל להנות ממנו עוד הרבה זמן...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 2 users Like אופיר34's post:
אלדד (0505-1111-2017201720172017), עדיאלבז (0505-1111-2017201720172017)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מכבי נתניה - הפועל חיפה - אופיר34 - 05-Nov-2017 0:08

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים