שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי נתניה תגיש לעלי מוחמד הצעה לחוזה חדש
27-Sep-2017, 12:19 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Sep-2017 על ידי 12:23 זאב רווח.)
הודעה: #22
RE: מכבי נתניה תגיש לעלי מוחמד הצעה לחוזה חדש
(26-Sep-2017 20:35)טל.מ כתב:  
(26-Sep-2017 20:23)זאב רווח כתב:  אייל בבקשה ממך אם זה מותר לפרסם , האם לעלי מוחמד יש סעיף שחרור עם תג מחיר ?

עכשיו טל.מ שקיבלת תשובה לגבי ההמצאות שהאכילו אותך לגבי אחותו ושחר וחיפה , מי מכר לך את הסיפור הזה ?
למה שתאמינו לעיתונאים וסוכנים ולא לאייל סגל שהוא בעצמו חתם על החוזה ?

אף אחד לא מכר לי . קראתי במו עיני . האמן לי שלא הייתי כותב את זה אם לא הייתי רואה את זה בעיניים

Sent from my iPad using Tapatalk

טל.מ איפה ראית / קראת ? מה זה סודי ??? בדרך כלל אתה גם מביא מקור !!!

דוד מה שאמרת הגיוני גם מה שאמר עידן הגיוני , במציאות של הכדורגל שלנו זה לא עובד , אני דווקא מעדיף את הגישה של אייל סגל שמלכתחילה אומר לשחקנים שמנתניה רק לאירופה כי נתניה זה המקום הכי טוב שלהם . והאמת זה נכון !! חיפה זה בית קברות לשחקנים מוכשרים , מכבי תל אביב זה מאורת נחשים , באר שבע מקום טוב אבל לא בשביל שחקן רגיש כמו עלי מוחמד , לא רואה שחקן בבית"ר עם שם כמו עלי מוחמד משחק חחחח

אני בעד הגישה של הלוזונים , לתת לעלי מוחמד אחוזים מדמי העברה לאירופה בלבד כמו שהם עשו עם סולומון . להביא את אשתו ואמו לארץ , לחבק אותו , לתת לו להרגיש שזה הבית שלו .
בקיצר יהיה קשה להשאיר את כולם אצלנו בלי מקורות הכנסה נוספים אלא אם כן ניקח אליפות !!!
גם לגבי סבע לתת לו אחוזים למכירה באירופה על חשבון כסף קשה של שכר בארץ תהיה לו אמביציה יותר גדולה לצאת והאמת מגיע לו ...זה חלום של כל כדורגלן אמיתי ...

אם היו 5000 מנויים היה אפשרי אבל כבר 3 מליון שקל מהכיס + עיסקת קייטה + פיצוי נילסן , הסיכוי חלש .....אם למשל האיצטדיון נגד מכבי פ"ת יהיה מלא אז כן זה נותן סיכוי !!!
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מכבי נתניה תגיש לעלי מוחמד הצעה לחוזה חדש - זאב רווח - 27-Sep-2017 12:19

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים