מאכזב, מעצבן... אבל
|
20-Sep-2017, 13:22
הודעה: #66
|
|||
|
|||
RE: מאכזב, מעצבן... אבל
(20-Sep-2017 2:03)טל.מ כתב:זה בסדר. הם צריכים לעשות התאמות לליגה. לעשות פעולות מהירות יותר. להגיב מהר יותר ולסגור מרחק מול בועט פוטנציאלי. מניח שגם צריכים לחלק עומסים בצורה טובה יותר.(20-Sep-2017 0:50)חזום חזום כתב:(19-Sep-2017 18:14)אלדד כתב:כמו שהערכתי מעל 10 קמ ב83 דקות. אני מניח שאם היה מסיים את כל המשחק היה מגיע לשלישיה הראשונה. אדישות לתפארת.(19-Sep-2017 17:52)חזום חזום כתב:(19-Sep-2017 17:30)אלדד כתב: דווקא רק הנתונים של קוגבניה מהמשחק האחרון עדיין לא עודכנו שם.. וכל השאר כןלא שמתי לב שמרחק כולל זה לכל המשחקים. למה אין נתון למשחק. היכן יש טבלה כללית שמשווה נתונים של כל השחקנים למשחק. לגבי הטענות מול שרם חלק מההזדמניות הוא יצר(שתי הנגיחות האחוריות). הוא יודע להתמקם טוב מעורב במשחק. עושה המון הגנה(שלא עשה בביתר תא). אני מניח שהובא לפחות בשלב הראשון להיות מחליף לחלוץ המרכזי. "נקלע" לסיטואציה של חלוץ פותח וזה לא פשוט לעשות את הקפיצה החדה הזו. יש לו חוסר מזל שהתפתח לחוסר בטחון קל. הוא צריך להיות מחליף ראשון ולהתפתח בהדרגה. לגבי ניקו ואולסק. התפקיד שלהם חלף מהעולם. חייבים להיות מעורבים גם התקפית. זו הסיבה שאני מעדיף את קוגבניה עליהם. קוגבניה הרבה יותר וורסטילי. הקישור לדעתי צריך להיות עם קוגבניה. עלי .אברהם. דיא וערן. זה קישור דינאמי(למעט ערן) שיעשה צרות לכל קבוצה הן הגנתית והן התקפית. Sent from my A0001 using Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים