ניצחנו. יופי. שמישהו יוריד אותם לקרקע
|
11-Sep-2017, 22:40
הודעה: #23
|
|||
|
|||
RE: ניצחנו. יופי. שמישהו יוריד אותם לקרקע
(11-Sep-2017 22:01)amir כתב:(11-Sep-2017 21:47)רון סאבן1 כתב:כן נכון בגלל זה אתה ויותר מחצי ליגה צריכים להתחנן למכבי שישאילו להם שחקנים. אני אהיה מנומס ויפסיק את השיחה הזאת כי אתה ממש לא בכיוון.(11-Sep-2017 21:28)amir כתב:בוא נדבר מדעית סטטיסטיקה נכון רק שלושה מחזורים אבל השחקנים הנל עולים בהרבה ברוב הפרמטרים על השחקנים של מכבי בתור לוקח כדורים אתה יכול להתווכח על מה שאמרתי ?(11-Sep-2017 21:18)רון סאבן1 כתב:ילד שלח לי את המרשם של הכדור זה כנראה עושה טוב מזמן לא צחקתי כלכך.(11-Sep-2017 21:08)amir כתב: אה אתה עולה נגד מכבי ת"א עם חלוץ בתור מגן שלא שיחק שם מימיו אז אולי אותך צריך להוריד לקרקע הזוי משהו.עלה כמו כל השחקנים שלנו זה לא אומר שטוב מהם כרגע חצי ליגה זה לא אנחנו ולא התחחנו לאף שחקן ממכבי את גלזר קיבלנו והוא לא חלק מהשחקנים שכתבתי והיינו מעידיפים את גולדנברג כמגן שמאלי אך לא הזכרתי את המגנים שלנו כשאמרתי שהייתי מעדיף אותם על שחקני מכבי בוא נהיה מדוייקים וגם אם התחננו( ולא )זה עדיין לא אומר שהשחקנים האלה יותר טובים משלנו במבחן התוצאה עכשיו תנסה לחשוב קצת מחוץ לקופסא ההבדל בנינו שאני מסתכל על שחקן מספר 1 בהשוואה לשחקן מספר 2 נטו על יכולת עכשיות ואתה מסתכל על עלי מוחמד ששיחק בלאומית שנתיים בהשוואה לאייל גולסה שם נוצץ שמשחק בקבוצה נוצצת וגדולה וזה האמת כל מח של בן אדם שמסתכל מבחוץ מבלי לחשוב יותר מדי באופן בררני יגיד וזה בסדר אבל כיוון שאנחנו מסתכלים על התקופה העכשוית על נתוני הריצה נתוני חילוץ כדורים יכולת על המגרש כדורי עומק פסים מדוייקים נראה הבדל ניכר לטובת מוחמד וזה נכון גם לשאר השחקנים חוץ מלוי וורגוץ שזה דעה יותר אישית ומורכבת להסבר נוסיף לכך ששחקן כדורגל מורכב מחמישים אחוז יכולת ואותם אחוזים של מונטיבציה ומנטאליות וגם בזה מוחמד ורוב השחקנים שהזכרתי עולים על שחקני מכבי שהזכרתי בדגש על שהזכרתי נוסיף לכך שהשחקנים שלנו יותר צעירים ופוטנציאל השיפור שלהם גבוהה יותר שזה גם חלק מההחלטה . הדוגמא הכי טובה לכך היא קאיודה בעונתו הראשונה כבר שמתי לב לפוטניאצל דלו וכבר אז הייתי אומר לך שאני מעדיף אותו על דמארי וכיום איפה דמארי ואיפה קאיודה? אגב שנינו הסכמנו על אביב דיע והויבך ואני הוספתי כמה שחקנים שאני חושב אחרת לגביהם ובניגוד אליך נימקתי במקום לדבר באופן מזלזל ופוגע ושוב אחרי שיתפרסמו נתוני הסטטיסטיקה לגבי המחזור השלישי אתה תראה שצדקתי גם אם תשווה אחד אחד מהשחקנים שאמרתי לעומת שחקני מכבי ותכלס עד כה סטטיסטית אנחנו הקבוצה עם היכולת הכי טובה בליגה מבחינת יכולת ולא תוצאות שלא משקפות ונובעות מחוסר נסיון ואתה יידע מה גם אם אטעה לגבי כמה שחקנים ואני סבור כי לא ,ההפרש לא יהיה כזה גדול מכאן ועד לקחת כדורים ולדבר כאילו אני איזה הזוי יש מרחק גדול . |
|||
The following 1 user Likes רון סאבן1's post: אלדד (1111-0909-2017201720172017) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים