שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אפשר לסכם את המשחק בעלי מוחמד
10-Sep-2017, 23:30 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-Sep-2017 על ידי 23:54 דוד חטב.)
הודעה: #21
RE: אפשר לסכם את המשחק בעלי מוחמד
מכבי נתניה יכולה לעשות עונה גדולה אם תדע לשנות סגנון מול קבוצות קטנות לשחק כמו היום...החזקנו בכדור והגענו למצבים גם בחצי הראשון 2 אסיסטים של אביב ברמה של גאון (לא רק כשערן נותן כאלה בישולים הוא גאון...) חצי שני יותר תנועה ללא כדור וריווח של המשחק....אם נדע לשחק ככה מול הקטנות לשלוט בקצב ולשחק סבלני וחכם אז ננצח הרבה....
ונגד הגדולות להסתגר בחוכמה ולצאת עם השלישיה הקדמית מהר קדימה אז נעקוץ גם קבוצות גדולות ...
מילה על שרם כואב לי עליו על ההחמצות...אבל חלוץ מאד סטטי שעומד באמצע ומחכה לכדור....הוא חייב לצאת לצדדים ולהיכנס לאמצע עם המשחק קייטה עשה את זה נפלא...
לא מבין מה אתם רוצים מויקי משחק טוב שלו...
תנו לילד צ'אנס הוא נותן 100 אחוז מעצמו ואני מעריך שהוא יצבור בטחון וישתפר ...
לעומתו משהו בשפת גוף של צעירי לא נותנת לאהוב אותו מרגיש לי שהוא אדיש ולא נותן 100 אחוז שמישהו יגיד לו שיפסיק עם הצ'יפים האלה במסירה זה פשוט מעצבן...
מרכז ההגנה היה בסדר גמור שקט בטוח מניע...
עלי בסדר גמור למרות שעדיין יש לו עליות וירידות תוך כדי משחק...אולסק משחק טוב חייב להתחיל למסור גם לעומק אחרת נזכור אותו כמו את זויתי...
אביב מחצית ראשונה הכי טוב...וגם חצי שני היה מהטובים במגרש...
ערן מדהים הגול שלו מהבלטה זה כמו פניני בכדורסל שהוא זורק ל-3 מהבלטה אפשר לעצום עיניים ולצעוק יששש...הכי מצחיק ששלמה שרף חושב שיש לשוער שלהם חלק בשער...
דיא היה מצויין המצטיין שלי היום היה חייב לסיים עם שלושער ...אגב כבר יש לו שלושה שערים שרק ימשיך ככה...
קייטה זה חתיכת בינגו חזק , מהיר , מבין את המשחק ומוסר איכותי...מסתמנת שלישיה קדמית קטלנית (ערן , דיא קייטה...או edk אם תרצו...)
משהו שקצת מפריע לי נוגע דווקא לסלובו ...לא יכול להיות שאין קשר מחליף על הספסל...ולעומת זאת שלושה חלוצים כשאתה עולה עם חלוץ אחד זה מיותר...
לפחות הוא למד שכשאנחנו מובילים עדיף שחקנים שעושים הגנה ...והוציא היום את ערן אם סלובו היה עושה את החילוף הזה נגד עכו היה לנו היום עוד 2 נקודות אחרי 3 משחקים אפשר להגיד שיש קבוצה שנהנה ממנה הרבה העונה יש 3 זרים מעל הליגה(טים, עלי, קייטה) ו- 3 ישראלים נהדרים (ערן, דיא, אביב)
תוסיפו את גלזר/אולסק וקיבלתם 7 שחקנים מצויינים הוספתי שוער ליגה טוב (הופעה מכובדת היום) ויש קבוצה מצויינת...בעניין המגינים בטוח שעדיף ויקי בשמאל וחגי בימין...עוד חודש סלובו יבין....
תודה לאל עלינו בצהוב...
עכשיו קמפיין קטן (לא של מחיר של התגייסות ויהיה משחק מרגש עם איצטדיון מלא (החוכמה שיהיה לנו רוב ביציעים)
שם הקמפיין נלחמים על הבית...בכל זאת זה הבית שלנו ...לא של רעננה ובטח לא של מכבי ת"א...
סופ"ש מהנה למועדון...נערים א'+נוער+בוגרים = 9 נקודות הלוואי הרבה כאלה העונה.
חבל שליברפול הפסידו...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אפשר לסכם את המשחק בעלי מוחמד - דוד חטב - 10-Sep-2017 23:30

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים