סבע: "יש לי משפחה לפרנס, מגיע לי שדרוג"
|
05-Jul-2017, 9:57
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-Jul-2017 על ידי 10:00 עידן444.)
הודעה: #10
|
|||
|
|||
סבע: "יש לי משפחה לפרנס, מגיע לי שדרוג"
יש לציין ששמעתי את הראיון.
דיא חד משמעית נגרר לפינה הזו וזהבי נתן לו תחושה חזקה מאוד שהוא פראייר ומגיע לו יותר ממה שהוא מרוויח(זהבי טוען שהשכר הוא 80 אלף דולר נטו והוא ופרימו היו תמימי דעים שמגיע לו סביב ה-120)- משהו שכנראה גם הוא בתוך תוכו חושב. הוא היה צריך לעבור למצב read only ולא להגיב- אבל כפי שאייל כתב כאן- אי אפשר לתפוס כאן כל שחקן על כל אמירה ולעשות לו משפט. זה לא לעניין. אני מקווה שכולם מייעצים לו מה שאני מייעץ(או לפחות חלק כי ברור שלא כולם)- תן עונה גדולה בליגת העל- יש שני פרמטרים שקובעים היום מעמד של שחקן- קודם כל צריך להבין שליגה לאומית לא מדברת לרוב האנשים- רועי קהת לא קפץ לסכומים של 150-200k במעבר מעונה טובה בליגה לאומית לק״ש- הוא הגיע כהימור- למרות שבלט מאוד ביבנה, הוכיח עצמו ואת הקפיצה הגדולה עשה בהמשך(ואין אחד אגב שיצדיק את השכר המופרז שלו בחיפה). אז ברור שכדי לעשות קפיצה מעמדית צריך לתת עונה טובה בליגת העל- ועונה טובה זה עונה טובה- לא חודש טוב פה, שבוע טוב שם... וכשבולטים בליגת העל זה גם איך... ושחקן התקפה להבדיל משחקני הגנה\קישור אחורי\50/50 קל מאוד למדוד- מספרים. תן עונה טובה ורוץ קדימה עם הדרישות והפנטזיות על אירופה או מה שלא יהיה. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
The following 1 user Likes עידן444's post: אלדד (0505-0707-2017201720172017) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים