אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
|
12-Feb-2014, 17:22
הודעה: #63
|
|||
|
|||
RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
(12-Feb-2014 16:51)amir כתב: כולם מחבקים באהבה רבה אבל בשביל זה קיים פורום לגבר על זה לא? זהו, שלא!!! חבר צדיק (אמיתי) מהמילואים הסביר לי שאני מקרב את הגאולה! לפי רבי יוחנן, "אין בן דוד בא אלא אלא בדור שכולו זכאי או כולו חייב" שכולו זכאי ברור, אבל שכולו חייב למה? מי שמאמין באמונה שלמה ואמיתית, שדרווין זצ"ל צדק ושאין "אלוהים" במובן ה"סטנדרטי", עושה זאת בגלל מערכת אמונה סדורה. לכן, אם יתגלה בפניו המשיח ויוכיח את הטעות הבסיסית של המתכחשים, הם מייד יהפכו את אמונתם ויהיו מאמינים גדולים. לעומתם, חסידי הבל, מנשקי מזוזות בגלוי ומעלימי מס בסתר, מטיפים נגד הומואים בראש חוצות ותוקפי תלמידיהם בסתר או סתם כאלה שהם "מסורתיים", כי לא נח לעשות את כל המצוות, עושים קידוש, שומרים חלב ובשר ויוצאים למסיבה בשבת, (או גונבים, משקרים, נואפים, מפקירים הורים וכו') להם, הופעת המשיח לא אמורה לשנות דבר, הם הרי כבר מאמינים בקיומו אך מזלזלים במצוותיו ולכן הם מרחיקים את בואו. לכן, אם יבוא המשיח (אמת), אז תפאדל, נשחק בשלישי-פעמיים כי טוב. ועד אז, תנו לי לקרב את הגאולה בחילול שבת מלא, וכל המרבה הרי זה משובח מפגר אבל אופטימי |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 9 אורחים