שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
12-Feb-2014, 15:10
הודעה: #45
RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
(12-Feb-2014 15:04)אייל ס כתב:  
(12-Feb-2014 12:59)amir כתב:  זנ נכון מאוד אבל הכל יחסי לעומת בעלים בקבוצות גדולות ובינוניות פלוס.זה מעט מאוד אתה לא יכול לשים מליון דולר ולצפות להיות בצמרת.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

2 מיליון$.....או 7/8 מיליון ש"ח(אנחנו לא עושים את החשבון לכמה חלקים נחלקת העוגה)...
ולגבי צמרת,אני מאמין שגם לשם נגיע,עם השקעה נכונה בצוות מקצועי נכון שחושב לטווח ארוך,עם סקאוטינג נכון בכל רחבי הארץ,עם מחלקת נוער שתוך כמה שנים תספק לבוגרים שחקנים מוכשרים וכשרוניים,כל זה יחד בניהול נכון בתוספת אוהדים שימלאו את האיצטדיון,יביא אותנו לחוף מבטחים.

זה לא פתרון אינסטנט,זו בניה לטווח ארוך.

רק אל תזכיר לי יותר מאמנים ושחקנים רעבים...
כל השחקנים המצויינים ממחלקת הנוער שיעלו, יתגלחו על הזקן של הבוגרת בנתניה שנתיים שלוש ואחרי זה, אם לא יהיה תקציב גדול להשאיר אותם, נראה אותם פורחים באדום, ירוק, כחול וצהוב אחר...

הכסף הגדול מדבר ב-95% מהמקרים והסיכוי ליפול ב-5% הנותרים שזה שנה רעה במיוחד לכל הגדולות ביחד ובדיוק באותה שנה ה"מתבשלים" שלנו בדיוק הבשילו ועוד לא הספיקו לנטוש.

אני מודה מודה מודה כל בוקר לבעלים החדשים שלנו ומסתפק במה שהם נותנים, יתנו יותר, מעולה, יתנו להישרדות, דיינו

מפגר אבל אופטימי
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - אריאל - 12-Feb-2014 15:10

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים