שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
12-Feb-2014, 11:17 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Feb-2014 על ידי 11:20 אופיר34.)
הודעה: #32
RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו
(12-Feb-2014 11:04)דוד חטב כתב:  אופיר סלח לי אבל זה שהם חברים שלך לא הופך אותם למנהלים טובים ... ואמיר אני יודע פחות או יותר את הסכומים שהם הרוויחו בתקופה שעבדתי שם ובהערכה גסה זה שווה ערך לשחקן בכיר בליגת העל...
אגב זה שיש לשגב ולשמי כסף לא הופך אותם לכאלה שיודעים לנהל ...
ואופיר אם היית מהין בניהול או טיפה בכדורגל אז היית מסכים איתי בטרום עונה כשיצאנו מאיזה משחק אימון ואמרתי לך שחייבים קשר אחורי ברמה ואתה רצית עוד חלוץ ...
אני חושב כמו פיליפצוק שיש פה הזדמנות לעלות מדרגה קהל , איצטדיון וכו...
בואו נחשוב קצת יותר בגדול נקבע סטנדרטים של רכש וזרים איכותיים בשילוב שחקני בית עם הקהל והאיצטדיון אפשר וחייב לעלות מדרגה...

מי חברים שלי ??? הפעם היחידה שהייתי בחברתם הייתה בנסיעה לפינלנד ותאמין לי שלא נרקמו יחסי חברות ביננו מאז. צא מעניין החברות.
ושוב, הם מרוויחים כסף כמו שאתה מרוויח כסף במקום עבודתך ! אף אחד לא צריך לעבוד פה בחינם בגלל שלדוד חטב יש משקעים מהעבר ולא מתאים לו הפרצופים שהוא רואה במועדון. יש בעלים (ולא אחד...) שמשלמים משכורות. אם גיל לב מנהל כל כך גרוע שלוקח הון תועפות שכר אני משוכנע שלאורך זמן לא יהיה אפשר להסתיר את זה. בינתיים הוא שרד גם עם יאמר וגם עם הבוסים החדשים. כנראה שיש לו איזשהו מושג.
לגבי ההבנה בכדורגל - בזמנו אכן חשבתי (ואני עומד על זה עדיין) שחלוץ היה מאסט לקבוצה, וחלוץ אכן הגיע. אני גם אמרתי לך אז שקשר אחורי גם צריך אבל לדעתי חלוץ היה יותר דחוף כי לא היה מי שישים לנו גולים (ובינתיים אקסברד וקיודה מוכיחים שהיינו חייבים אותם). אז היום באמת צריך קשר אחורי אבל זה לא אומר שלא היו צריכים חלוץ בזמנו....

(12-Feb-2014 11:00)amir כתב:  ואם לא נעשה מגבית .
אופיר לא יודע אם נדבקתי ממך באופטימיות אבל יש הרגשה טובה גם ביציעים ובכלל רוח חיובית מנשבת באזור שפירא בואכה אצטדיון היהלום.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

תזהר אמיר, זה לא המקום להיות אופטימי....
פה מסמנים אותך באיקס גדול אם אתה מעז להגיד משהו חיובי....
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אלי שגב שחר, שים לב. התקציב של נתניה: ה-4 בגודלו - אופיר34 - 12-Feb-2014 11:17

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים