זה אומנם רק משחק אימון ..
|
16-Aug-2013, 1:14
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-Aug-2013 על ידי 1:17 אופיר34.)
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: זה אומנם רק משחק אימון ..
וואלה רון איזה סוד מדינה חשפת פה !
אופיר הפרוטקציונר ישב ליד קובי חסן. פששש...עולם הספורט כמרקחה.... אז לפני שאתה כותר לי כתרים ויוצא בעוד קלישאה מבית אופירע בוא אני אסביר לך (וזה הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב...) - בא אוהד למגרש האימונים בהרצליה במטרה לראות את קבוצתו, יושב מאחורי גדר כמו קוף בספארי ומחליט לנסות לשפר את תנאי הצפייה השלו. עושה סיבוב סביב המגרש ,רואה שער פתוח, נכנס ויושב להנאתו על הדשא, וברב חוצפתו יושב מספר מטרים מקובי חסן (שלא התלבש למשחק). זה כל הסנסציה. לא פרוטקציה ולא נעליים. מכסימום חוצפה קטנה שלי ואחראי מגרש ששכח לסגור שער. ובקשר למשחק - אני לפחות לא אמרתי שהיה משחק מצוין. לא במחצית הראשונה ובטח לא בשנייה. צריך לזכור מצד שני ששחקנים מרכזיים כמו שלו, קובי חסן וטובול לא שיחקו. צריך גם לשוב ולהזכיר שמדובר במשחק אימון שכשמו כן הוא משחק שאמור לאמן ולשפר את משחק הקבוצה, משחק שבו המאמן עושה ניסיונות ובוחן שחקנים. וכן ,הייתי רוצה לראות בלם יותר איכותי מקרופניק, אבל את האמת שליפנייה לידו אני הרבה יותר רגוע. גם לגבי השוער והמגן הימני אני רגוע. לגבי טובול - אומנם איטי קצת ומעבר לשיא אבל לליגה הלאומית מספיק טוב. על הנייר חוליית הגנה טיפה יותר טובה משנה שעברה. בקישור אין ספק שכרגע אין לנו קשר אחורי ברמה, אבל אם התקציב מאפשר עוד שחקן או שניים אני מביא חלוץ ובלם (בסדר הזה) ורק אח"כ קשר אחורי. אני גם חושב שסופר עומד לקבל הרבה קרדיט ממזרחי העונה. נראה לי שהוא נדלק עליו, ואת האמת, גם אני מתחיל לחבב אותו. שחקן נשמה. ואחרון ערן לוי - שימו לב שכל שער שלנו ,בכל משחק לדעתי עד עכשיו, היה מעורב בו לוי. אם לא ישתחרר לו הפיוז הוא לבד יוכל להעלות אותנו ליגה. (16-Aug-2013 0:30)טל.מ כתב:(15-Aug-2013 22:32)אופיר34 כתב: פיליפצ׳וק ידידי, עוד לא הבנת ?? וכאילו לא קרה כלום בחודשיים האחרונים ובכל השנים האחרונות.... אתה תמשיך בשלך לחפש בנרות את המגרעות ואני ימשיך בשלי לחפש את היתרונות. זה כנראה לא ישתנה לעולם (ומבחינתי ,טוב שכך) |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים