הגיגים מאתמול (מול קטמון)
|
16-May-2017, 11:15
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 16-May-2017 על ידי 11:43 עדיאלבז.)
הודעה: #13
|
|||
|
|||
RE: הגיגים מאתמול (מול קטמון)
(16-May-2017 11:05)פיליפצוק כתב: בקשר לסעיף 3, מי כן הוכיח אתמול (למעט עלי מוחמד שיצא במחצית) שהוא ראוי שיבנו עליו בליגת העל? משה, בנימה אישית, בכדי לא להפוך את זה לסתם ויכוח: 1. אין לי שום דבר ספציפי נגד ערן. מקצועית, הדעות שלך ושלי שונות, ביחס לתרומתו, אבל הנתונים מוכחים לי, בעונה הזו, ובעונת העלייה הקודמת - שאתה זה שצודק, ואני טעיתי. 2. ערן לוי, בניגוד לכל האחרים הוא היחיד שמקבל תשומת לב ממרבית האוהדים - פה, בפייסבוק, ובמגרש - ומתפתחת לגביו סוג של האדרה, שאין כלפי אחרים, ויש שיגידו בצדק (אבל זה לא העניין) ולכן הוא קיבל ממני התייחסות ספציפית. 3. זו עובדה מוגמרת שהצוות המקצועי חושב בדיוק כמוך, ולראייה ההחתמה שלו, ביום שישי האחרון, כפי שיצא בהודעה רשמית של המועדון. אני שמח שהתגשמה התקווה שלך, והלוואי ששוב יתברר כי אני טועה, והוא, הוא השחקן שיעשה את ההבדל ובזכותו נישאר בליגה, גם בעונה הבאה. אני אהנה מכך לא פחות מכל אוהד אחר, ואשמח להמשיך ולשיר לו שירי הלל, במגרש 4. עדיין, דעתי היא שהיה צריך לעשות לו מחווה יפה, לאור כל מה שעשה למען הקבוצה, בארבע העונות האחרונות, על המגרש ומחוץ למגרש - ולהשקיע את סכום החוזה שלו בשחקן אחר. וכן, אני בהכרה, וקראתי את כל מה שכתבתי בסעיפים 1-3, ועדיין כתבתי את סעיף 4... מקווה שזה לא יתפתח לויכוח סרק. שיהיה לך יום נפלא, ויאללה נתניה! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים