חגיגות עליה ללא הקהל, חבל שככה זה נגמר
|
16-May-2017, 2:01
הודעה: #17
|
|||
|
|||
חגיגות עליה ללא הקהל, חבל שככה זה נגמר
(16-May-2017 0:45)פיליפצוק כתב:(15-May-2017 23:58)עידן444 כתב: צריך להכיר בכך שזו היתה טעות ומטעויות לומדים. כמה נוח להטיל את האחריות על מי שנוח ומתאים לאג׳נדה... הבן אדם הכי ביקורתי וקולו נודם פעם אחר פעם מאז שאייל סגל הפך לבעלים בכל הקשור לביקורת על המועדון- שבאופן מעורר כבוד- גם לקח אחריות. וכן, מייחס את זה לטעות. מיקום הבמה היה טעות שנבעה קודם כל מטעות בצפי לגבי כמות הצופים. למה למקם את הבמה שם אם לא חושבים שתהיה כמות מכובדת של קהל בשני הצדדים? אי ירידה לדשא זה משהו שלי לא היה ספק לגביו- מישהו באמת חשב שיתנו לרדת לדשא? ובדיעבד הטעות הכי גדולה היתה לחגוג את העליה בתוך האצטדיון ולא פתוח לקהל הרחב במקום מרכזי בעיר- כפי שהיה בעבר. יש לי תחושה שזו לגמרי היתה טעות של המועדון ולא דחיפה של העיריה לכך וכאמור- המועדון גם לקח אחריות על הארוע הבעייתי וכל הכבוד על כך. אגב, לי היה ברור שכל ההתעסקות סביב המנויים תגרום לכך שהמשחק הזה ישכח ולא באמת יקבל את הפוקוס הראוי ל״חגיגת עליה״. הרי המשחק עצמו הוא לא יותר ממשחק אימון של סוף עונה שזה אפילו פחות מסקרן וחשוב ממשחק אימון של טרום עונה. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים