מברוק ו2 דברים לאייל
|
25-Apr-2017, 22:18
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Apr-2017 על ידי 22:20 אריאל.)
הודעה: #69
|
|||
|
|||
RE: מברוק ו2 דברים לאייל
(25-Apr-2017 20:48)טל.מ כתב:(25-Apr-2017 20:11)אריאל כתב:(25-Apr-2017 16:17)שי הלוי כתב:(25-Apr-2017 12:26)טל.מ כתב: בסדר. אני לא מוכן לקבל את מופע האימים אתמול בהגנה. אתם כן כי ניצחנו. לי זה העיב על הנצחון כי זה נראה סוג של בדיחה לכם זה לא מזיז כי פשחצקי שמט כדור לתוך השער שלו . כן הקבוצה במשך 70 דק (בערך ..ׂ) שלטה בצורה מוחלטת ועדיין ספגה 3 שערים קורה ושני מצבים של 1:1 שהוחמצו בנס ולפחות עוד 5 בעיטות מתוך הרחבה ששושן עצר. אז לא אני לא מתוסכל צר לי לאכזב אתכם ואני שמח על העלייה הזו כמו כולכם אבל הבעיות צורמות לי וכן לי זה העיב על הנצחון. אתה מתקשה להבין... כולנו ראינו את אותו משחק, כולנו התעצבנו מאותם דברים (בין היתר הקלות הבלתי נסבלת של חטיפת שערים מיותרים). לכולנו כואב איפה שכואב... השאלה אם אנחנו מתמקדים בכאב או בחיוב. ואתמול, לא החוויה היתה העיקר אלא הניצחון!. לכולנו היה את החשש מה"דז'ה וו", אבל בסוף, זה לא קרה אז להתעלם מזה שזה לא קרה? לא! לא להיות מודאגים ממצב ההגנה לקראת העונה הבאה? לא! מה עוד "לא" זה אפשר לסכם את המשחק היום בכל כך הרבה צורות ומשפטים שונים.. אני בוחר ב ״מתי ברנקו חוזר ?״ הבחירה בזה כהמשפט המסכם של אתמול, זאת הפתולוגיה המוזרה בעיני מפגר אבל אופטימי |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים