שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מברוק ו2 דברים לאייל
25-Apr-2017, 11:53 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Apr-2017 על ידי 11:54 nitzan.)
הודעה: #27
RE: מברוק ו2 דברים לאייל
(25-Apr-2017 11:46)טל.מ כתב:  
(25-Apr-2017 10:56)אריאל כתב:  
(25-Apr-2017 1:07)טל.מ כתב:  אפשר לסכם את המשחק היום בכל כך הרבה צורות ומשפטים שונים.. אני בוחר ב ״מתי ברנקו חוזר ?״

Sent from my iPhone using Tapatalk

האמת, לא כועס... זאת פתולוגיה

אכן אפשר לסכם את המשחק בכל כך הרבה צורות ומשפטים....
משחק עונה שני רצוף שמנצחים במשחק הקרבה של 90 דקות, ניצחון שלישי ברצף, 100% הצלחה בפליאוף העליון, ניצחון בחמש מחציות מתוך 6 (באחת מהן תיקו), שליטה מוחלטת של הקבוצה בשלושת המשחקים, עליית ליגה סגורה בפלומבה, שערים יפים, שחקנים מחוייבים, אופי לחזור מפיגורים, אופי לא לסגור משחק גם ב 4 1, אלפי נתנייתים בר"ג שהשאירו את כולנו בהלם...
אכן הרבה צורות ומשפטים, רובם נאמרים עם מישקפיים וורודות!
ואתה בוחר ב"מתי בראנקו חוזר"
אם וכאשר נזכה באליפות ליגת העל, אני מקדים אותך וכבר מפרסם את הפוסט שלך...
"עם כזה סגל, עדיף לוותר על מוקדמות ליגת האלופות, סתם נתבזה" (ולא חשוב מי יהיה בסגל העונה הזאת...)

אריאל באמת לך חפש... מה שראיתי בהגנה הפריע לי ברמות. זאת הפתולוגיה שלך ? השלושה שערים שספגנו פלוס קורה פלוס שתי החמצות לפחות של שער בטוח. קבוצה מובילה 4:1 בדקה השבעים בערך ומסיימת ב5:3. ספיגה בלי הכרה הגנה מסננת שכל קבוצת נערים היתה חוגגת מולה ואתה מבלבל את המוח על סוג המשקפיים, ותיכף תקבל את מחיאות הכפיים הפבלוביות ... אז מבחינתך כדורגל זה כמו סרט כמו מנגל עם חברים כמו הופעה..אני לא שם. מדורת השבט שלך לא מדברת אלי צר לי. אז כמו שאני לא מבקר את השטחיות והרדידות בה אתה רואה את הדברים, תחסוך לי את הביקורות הפסיכולוגיות שלך.

Sent from my iPhone using Tapatalk

בואו ננסה להנות קצת מהרגע.. לעבור את המשחק הבא.
לעלות.. ואז לחשוב הלאה.. זה יום מחוייך.. שיישאר כזה..לפחות היום..
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מברוק ו2 דברים לאייל - nitzan - 25-Apr-2017 11:53

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים