ערן לוי? ערן לוי!
|
25-Apr-2017, 7:26
הודעה: #6
|
|||
|
|||
RE: ערן לוי? ערן לוי!
ערן לוי צריך להישאר במכבי נתניה , הוא הוכיח בכל הזמנים הכי קשים שהלב שלו במכבי נתניה קיצץ וקיצץ ועוד פעם קיצץ ....השערים שלו הם לא תוצר של גארבייג' טיים אלא בזמן הנכון אלו שעושים את ההבדל בין תיקו לניצחון בין תיקו להפסד ....
בכל מקרה הוא שחקן נהדר ואדם נפלא וחיוני לחדר ההלבשה ולמאמנים ולשחקנים ולאוהדים ....ולאייל סגל !!! ועם כל זה , אם ערן לוי יבין שיש תקציב , והתקציב מתפזר על פני שאר השחקנים לחיזוק הקבוצה , והוא בוודאי רוצה לשחק בקבוצה טובה , אני מצפה ממנו כאוהד לא להשתולל בדרישות על מנת שנוכל לבנות קבוצה טובה , לא לחפש רק את טובת עצמו אלא את טובת כל הקבוצה , שמעניק עצמו גם בנעליו של אייל סגל !!! ועם כל זה אני באמת מייחל ורוצה שערן לוי ימשיך ויככב במכבי נתניה , ובעתיד יהווה חלק ממחלקת הנוער כי הוא דוגמא לשחקן שמשקיע , ויכול לכוון שחקנים צעירים מה שלא עשו למענו בזמנו .אבל יש לו לפחות עוד שנתיים טובות לתת בנתניה , אסור להכנס לחישובים כמה דקות וכו' זה לא בעיה של אוהדים לא בעיה של בעלי קבוצה זה נטו ענין בין שחקן למאמן !!! הגול שלו מהקרן עשה לי דז'ה וו על הגולים של מוטלה שפיגלר פשוט נפלא תודה רבה ערן לוי |
|||
The following 2 users Like זאב רווח's post: nitzan (2525-0404-2017201720172017), יגאל יהב (2727-0404-2017201720172017) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים