: כמה תמרורי אזהרה למכבי נתניה
|
17-Apr-2017, 2:32
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 17-Apr-2017 על ידי 2:56 אריאל.)
הודעה: #4
|
|||
|
|||
RE: : כמה תמרורי אזהרה למכבי נתניה
שוב באר שבע כ"דוגמא"? אנחנו לא באר שבע
אין לנו את הכיס שלהם! ולגבי מתנדבים, צריך למסד את הענין ולעשות אותו רציני. התנדבות היא לא חלטורה. כשאתה מתנדב לשרת במילואים, מובהר לך שמרגע שהתנדבת, אתה מחוייב כמו כל "צעיר" שחייב במילואים. אין הקלות או ויתורים. אם נתניה תעבוד עם מתנדבים שמחוייבים לתפקיד שלהם, כמו מקבל שכר, אין שום מניעה ושום וירטואליות בדבר. אם מכבי נתניה היא של האוהדים, האוהדים צריכים להיות מעורבים. אם אין אוהד אחד שמסוגל לקחת אחריות על אתר אינטרנט (ולא אתר דיווחי זמן אמת על מסחר בבורסה או על נחיתות והמראות בשדה תעופה... כולה קבוצת כדורגל) אז מי אנחנו שנדרשו שיוציאו מיליונים על שחקנים "אטרקטיביים" לא 10,000 אוהדים צריכים להתנדב, מספיק למצוא באלפים האלה כמה בודדים ובהחלט יש תפקידים שהם לא למתנדבים... מנכ"ל, מאמנים (בוגרים, נוער, ילדים), מעסה, רופא, אנשי משק, מזכירה, גנן ובטח הרשימה ארוכה. אבל להמציא תפקידים ולשלול התנדבות רצינית ומחוייבת באחרים זאת טעות. וכן... אני יודע שלא אתה כתבת את הכתבה, אבל הבאת אותה בלינק, ציטטת ממנה בפוסט בלי שום הסתייגות או ביקורת, אז אני מניח שהתכוונת שאתה מסכים עם התוכן. וזה סותר את הפוסט הקודם שלך. אם יש תפקיד שדורש איוש בשכר, צריך לאייש אותו. אם יש תפקיד שמתאים לערן לוי (או כל כוכב שיפרוש ביום מן הימים) אז צריך לתת לו אותו. אבל לחזור לימי נשיאי כבוד בשכר (עם או בלי רכב חברה צמוד לבת הזוג), זה לא ואני חוזר לפוסט הראשון שלי ולא רואה מילה על "התנדבות" כן רואה דיבור על "רזון" ורמות שכר. אפשר לקחת דובר ב50 אלף שח בחודש ואפשר ב5000. קבוצת כדורגל שרוצה להתבסס בליגת העל ולא להיות "מעלית" צריכה להשקיע את אותם 45 אלף הבדל בסגל. יש "לוחמים", "תומכי לחימה" וחיילים "עורפיים" וההשקעה בהם היא בסדר הזה. הלוחם לא יצליח בלי תומכי הלחימה והעורפיים, אבל ההשקעה בכל אחד מהם היא בהתאם. מפגר אבל אופטימי |
|||
The following 3 users Like אריאל's post: amir (1717-0404-2017201720172017), shraga (1717-0404-2017201720172017), אייל ס (1717-0404-2017201720172017) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים