פינאס שוחרר מנתניה .
|
04-Feb-2014, 15:45
הודעה: #104
|
|||
|
|||
RE: פינאס שוחרר מנתניה .
(04-Feb-2014 14:02)טל.מ כתב:(04-Feb-2014 13:44)אופיר34 כתב:(04-Feb-2014 9:45)טל.מ כתב:(04-Feb-2014 2:44)אופיר34 כתב:(04-Feb-2014 0:03)טל.מ כתב: בהנחה שטופי נשאר כאן בהנחה שכל מה ששמענו וקראנו נכון, משהו מאוד לא בסדר בהתנהלות של המועדון מול שחקניו . אי אפשר בפעם השניה לשדר לטופי ושריקי שהם לא רצויים . כבר כתבו את זה כאן לפני ובצדק. אפשר לצחוק על ההיסטריה והלחץ והכעס כי עכשיו כולם גיבורים. בפועל קרה כאן משהו רע, שאין לי ספק שישפיע בטווח הקצר על שני השחקנים. לא ככה מנהלים עסק וזה לא משנה אם זו קבוצת כדורגל או חברה אחרת. לא זורקים עובד ואחכ מחזירים אותו, לא זורקים עובד חיוני לפני שמוודאים שיש לו מחליף ראוי. אי אפשר להמשיך להתנהל כאילו הכל עובר מלמעלה ואף אחד לא נפגע מחוסר האמון. שריקי וטופי יכלו בתחילת השנה להתעקש ולסרב וכמו נימני היו נשארים בליגת העל. אבל הם בחרו להשאר פה. המועדון צריך ללמוד לכבד אותם ולא לרמוז להם שאין בהם צורך. למה פופוליזם ? כי זה הסבר שמוכיח לך כמה אתה מחפש להיות אנטי כל הזמן ? תאמין לי שזה שום פופוליזם. ככה זה נראה מהצד. ודרך אגב, מחירי המנוי, שעת המשחקים, המזנון וכו' לא פחות מהותיים מכל דבר אחר. אני לא מתכוון להכנס איתך שוב לוויכוח לגבי מה שהיה שנה שעברה כי עשינו את זה מספיק. אני רק אומר שאל תסיק לרגע שהירידה שלנו ,או חוסר ההצלחה למצוא בעלים נבעו רק מהתיאוריות שאתה מעלה. ממש לא. אתה בונה על זה יותר מידי מגדלים. ובוא לא נפתח את זה שוב. והקטע המוזר עם טופי הוא בכלל לא מוזר. מה כל כך מוזר פה אני לא מבין (חוץ מהעובדה שהידיעה הורדה דקה אחרי שעלתה. ודרך אגב לא בפעם הראשונה). אני שואל אותך שוב, אם היו יוצאים בהודעה שהוחלט לשחרר את טופי ולהביא במקומו את פירלו גם היית מגיב ככה ? אין פה שום המצאה חדשה בכדורגל. גם ביתר למשל עושה את זה עכשיו עם אצילי ומשה, גם הפועל עשתה את זה עם דמארי ואני מבטיח לך שבחצי מהקבוצות באירופה זה גם קורה. אז נכון שזה יכול לפגוע קצת במוטיבצייה של השחקן, אבל שחקנים מיקצוענים מבינים שלפעמים טובת הקבוצה חשובה מטובתם האישית. מי שלא מבין את זה צריך לחפש מקצוע אחר. וההשוואה שלך למקום העבודה שלי או שלך לא במקום. בכדורגל זאת התנהלות מקובלת ושגרתית (גם אם לא הכי הוגנת בעולם) ובמגזר הציבורי או הפרטי אין דברים כאלה. עוד סיבה למה אני חושב שאתה מחפש בנרות מה לא טוב אצלנו. ולגבי מזרחי - אני לא אמרתי לך שאסור לך להביע את דעתך, פשוט מעניין אותי האם המציאו את המאמן בעולם הכדורגל שטל מ. יוכל לסמוך עליו ולתת לו את המושכות לנהל את הקבוצה כראות עיניו. אני אשמח לדעת מה שם המאמן הזה |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים