פינאס שוחרר מנתניה .
|
03-Feb-2014, 14:30
הודעה: #62
|
|||
|
|||
RE: פינאס שוחרר מנתניה .
(03-Feb-2014 13:51)אופיר34 כתב: תאמינו לי ,עברתי עכשיו על הפוסט הזה ורצתי מייד לקחת כדור נגד חרדות.... לא קופץ ולא נעליים ... כל העסק כאן מסריח ושגוי. 1 . אם השחקן לא מתאים מבחינת התנהלותו - זו כבר השנה השלישית שלו בקבוצה. יכלו לא להחתים, לא להחזיר בתחילת העונה וכו. התרת חוזה בינואר לשחקן שהוא באנקר ב11 אומרת דברים לא טובים או על השחקן או על המועדון. ברור לכולם שהבעיה לא מקצועית. 2. זה שפרץ לא מגן ימני ראינו כולנו בשנה שעברה. אפשר להמשיך לקשור לו כתרים, אבל זו הזיה. פרץ לא מגן . וגם סופר לא. ועכשיו יש לנו חורים בשני הצדדים. בסוף זה יגמר באילתור של צלישר ימינה לוי/חסן בלמים וז'אן קשר אחורי. 3. אני ממש לא סומך על מזרחי. לדעתי הוא הוכיח שהוא מאמן בינוני ולא יותר. אם הוא כפה את המהלך הזה מקצועית איך החלופות עדיין לא חתומות. אם המהלך הזה נכפה עליו ע"י ההנהלה איך הוא עדיין לא הפך שולחן .. 4. אני יכול להבין את המהלך הזה בתנאי שטופי ביצע עבירת משמעת כל כך חמורה שגרמה לסילוקו מהמועדון ועכשיו צריכים להתמודד עם ההשלכות. אם זה לא מה שקרה, ומישהו בנתניה מוכן להחליש את הקבוצה ולסכן את העליה מסיבות שאינן ברורות, אז הוא לא ראוי לתפקידו. 5. הרבה אם אולי אבל ובלה בלה בלה . שמישהו במועדון יוציא הודעה מסודרת ? מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 10 אורחים