למה האתר לא מעודכן?
|
21-Mar-2017, 8:49
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Mar-2017 על ידי 8:51 yaron73.)
הודעה: #43
|
|||
|
|||
RE: למה האתר לא מעודכן?
(20-Mar-2017 21:29)אייל ס כתב: זה לא רק האוהדים בעלי הממון,האוהדים בכלל.... מסכים עם כל הדברים שכתבת. אבל המציאות של המועדון שלנו היא מורכבת. הקהל של מכבי נתניה מעולם לא הוכיח תמיכה כלכלית במועדון בקניית מנויים או בדרכים אחרות. אם השיא של מכירת מנויים הוא בערך 3000 זה אומר הרבה. גם הפרמטר של איצטדיון חדש לא שינה הרבה. בכל מועדון יש גרעין אוהדים נאמן ויש מעגלים רחוקים יותר של אוהדים שיגיעו רק אם יהיו הצלחות מקצועיות משמעותיות. אפשר לראות את זה בהפועל ב"ש או בכל מועדון גדול בארץ וגם בעולם. בדיוק כמונו חוסר הצלחה מקצועית ומשברים כלכליים הבריחו אוהדים ממועדונים כמו הפועל פ"ת וכ'ו. גם למועדון (ולגורמים אחרים כמו העירייה למשל) יש אחריות למצב. המועדון עבר משברים גדולים מאוד לאורך שנים רבות והדבר הרחיק ממנו אוהדים קיימים ואוהדים פוטנציאלים. ברמה האישית אני קונה מנוי באופן קבוע כבר שנים. כשכיר אני תמיד חושב על דרכים שיאפשרו לי ולאוהדים כמוני לתמוך יותר במועדון. אני תומך בהעלאה משמעותית של מחירי המנויים למשל אבל מודע לעובדה שפחות אוהדים יקנו מנוי. בעבר הצעתי רעיון שיהיו מנויים רגילים שיהיו יקרים יותר כשהתוספת תהיה תרומה למועדון או שתהיה אפשרות לקנות מנוי שיתרם אוטומטית חזרה למועדון והמועדון יאתר ילדים מיעוטי יכולת ויזמין אותם למשחקים. גם שיווק רציני של מוצרי המועדון יכול לעזור למועדון כלכלית. לא מצפה מבעלים (כל עוד לא מגיע לכאן איזה מיליארדר כמו גולדהאר) להשתולל ולהשקיע סכומי עתק במועדון במיוחד אם אין שת"פ מצד האוהדים. לאור המשברים בשנים האחרונות מה שחשוב הוא ניהול רציונאלי. כל הדברים האלה לא שוללים את מה שרשמתי לגבי ספונסרים ותמיכה כלכלית של חברות כלכליות גדולות שיש להן זיקה למכבי נתניה או שאין להן זיקה. "כל החיים בלב את אלופה" |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 17 אורחים