שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
למה האתר לא מעודכן?
20-Mar-2017, 16:13 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Mar-2017 על ידי 16:14 עמית.)
הודעה: #35
RE: למה האתר לא מעודכן?
(20-Mar-2017 13:56)לואיס ראזאק כתב:  דוגרי אני לא ממש חושב שעדכון יומי צריך לקרות, כי אין בזה ממש צורך. עדכון טבלה, המשחק הבא, סיקור לאחר משחק והקדמה לקראת המשחק הקרוב בהחלט יותר ממספיק.

(20-Mar-2017 12:45)אייל ס כתב:  לא הפריע מחוסר מודעות(אני לא שם...ביום יום שלי).
כשהזדקקתי לנתונים פניתי ישירות להיסטוריון..

שהוא?

בכנות ובלי שום ציניות, יש ברגע זה דוגמא חביבה לנושא הזה שמטריד אותי בהקשר לנתונים של שחקני עבר - קובי חסן.
קובי שעכשיו פרש לו שיחק במדי מכבי נתניה פה ושם, אומנם זה מעולם לא היה באופן רצוף אך ידוע שהוא היה חלק מהמועדון לפרקי זמן מסוימים. עכשיו אם אני רוצה לדעת במדויק כמה משחקי ליגה\גביע הוא רשם כשחקן מכבי נתניה וכמה שערים\בישולים הוא סיפק... אין לי שום מקום שיספק לי את תשובה מדויקת לזה. ואייל, לי כאוהד מכבי נתניה וחובב היסטוריה של כדורגל נתנייתי\ישראלי\עולמי בכללי זה, ובכן... מפריע Smile

אגב, אחת מהסיבות שאני מעלה את הנושא ולא רוצה לראות אותו נעלם הוא... אתה אוהד, אתה אחד מאיתנו ולכן אני חושב שאתה מהווה הזדמנות פז לכך שאכן ארכיון מסודר יעלה לאוויר העולם. לא ניסיון להתחנף, זו פשוט המציאות.

אז שוב אענה לואיס,

הביקורת על העדכון נכונה. נעשה הכל על מנת לשפר.
בנושא הטבלה, על מנת לא להכנס להרפתקה טכנית (שפעם הפילה לגמרי את האתר) אני מנסה דרכים יצירתיות להתגבר על המינוס 9.

לגבי ההסטוריה, יש לא מעט נתונים. גם לי יש חלום לעשות ויקפועל, ודרך אגב לא כמשהו של המועדון אלא של האוהדים. כי עם כל האהבה שלי לאייל (ואני מקווה שכולם יודעים כמה אני אוהב מוקיר ומעריך) מתישהוא יכול להיות שהוא לא יהיה פה, והבא בתור לא יראה את קידוש ההסטוריה בכזו אהבה.
לכן, לדעתי ההסטוריה של המועדון שייכת קודם כל לאוהדים. והאוהדים צריכים לשמר אותה, לפאר אותה ולתחזק אותה.

הלוואי שידעתי/היה לי את הזמן להרים טכנית את כל המסביב שבדבר.
מבטיח שאם יבוא מי שיעזור להרים את העניין טכנית אסייע ואתן מזמני על מנת לשמר כל פיפס של מידע (ויש הרבה, כולל משחקי אימון בשנות ה-50 וה-60) על מנת שההסטוריה של המועדון הזה (שלאחד מבני משפחתי יש חלק לא מעט בה) תוצג ותשמר לדראון עולם.

בואו נרים את הפרוייקט יחד.

ובנושא קצת דומה, בעבר עשיתי בפייסבוק פינת "היום לפני", לגבי משחקי עבר, או סתם אירועים מיוחדים שקרו באותו היום לפני X שנים. האמת, לא זכה לחשיפה/התייחסות גדולה. חושבים שכדאי להחזיר?
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes עמית's post:
אלון (2020-0303-2017201720172017)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: למה האתר לא מעודכן? - עמית - 20-Mar-2017 16:13

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 18 אורחים