שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
98-99 עונת העלייה המיתולוגית - נחשו כמה תיקו רצופים היו לנו שם....
01-Mar-2017, 1:12
הודעה: #21
98-99 עונת העלייה המיתולוגית - נחשו כמה תיקו רצופים היו לנו שם....
(01-Mar-2017 0:30)אופיר34 כתב:  
(01-Mar-2017 0:02)טל.מ כתב:  איך אני אוהב את הסלט שאתה עושה מכל מה שאני אומר ... תהנה .. הדיוק ממך והלאה.
אם רק תמצא לי איפה אמרתי שהבעלים מתחיל להזכיר את טביב ? אם לא תשתדל להתנצל .
לגבי ויקי - כן אין לו מחליף מה אתה מיתמם ?
המאמן - אין לי בעיה להגיד את זה - מאמן נמדד ברגעי משבר . הבנתי מה דראפיץ עושה ברגעים כאלה. אני לא משלם לו זו בעיה של אייל. אני אשמח אם הוא לא ימשיך איתנו בעונה הבאה. כן אתה ירון ומשה תשתוללו, ובכל זאת זו דעתי.

ולגבי טביב - מה שאמרתי הוא שאני מבין בדיוק למה הוא התערב אצל דראפיץ. מה לעשות כדורגל הוא מבין .

תשתדל לדייק להבא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קודם כל, בנוהל הרגיל אתה אומנם צועד בראש המחנה (כמו כמו בכל משבר עונתי) אבל נאמרו פה דברים לא רק על ידך כך שהדברים לא מכוונים רק אליך.

מעבר לזה, מכל מה שאתה אומר מצטיירת תמונה ברורה מאד שלא משתמעת לשתי פנים. אז או שתעדן את הדברים שלך או שבוא נפסיק להתמם.

אתה נכון להיום בדיעה שהסיכויים של הקבוצה להשאר גדולים יותר מהסיכויים לעלות ,אמת ?
אתה טוען שסלובו וברדה לא אנשי מקצוע מספיק טובים. אמת ?
אתה טוען שהמחליף של ויקי לא מספיק טוב לליגה לאומית. אמת ?
אתה טוען שטביב מבין כדורגל וכך צריך להתנהל בעלים בשעת משבר. אמת ?
אתה טוען שדין גל\שושן לא מספיק טובים לליגה לאומית ולהשגת המטרה. אמת ?

אז אני מנחש שגם הפעם תגיד שאני לא מדייק אבל מקריאת כל הפוסטים שלך זה מה שמוחי הדל הצליח לקלוט ממך.
ואני מכל הדברים הנ"ל לא מסכים עם אף סעיף.
הדבר היחידי שמטריד אותי הוא עמדת השוער ואני חייב לציין שדווקא את המשחק אתמול של שושן אהבתי ואני מקווה שימשיך לקבל את הקרדיט גם במשחקים הבאים.

תקבל תשובות אחד לאחד.
א. לא. אני לא יודע מה הסיכויים אבל העליה בסכנה בפירוש וכל מי שטוען אחרת לדעתי עיוור למתרחש. לא יודע למדוד את זה לכאן או לכאן.
ב. אמת. אני מצפה ממאמן שידע לתמרן וידע להגיב לסיטואציות במגרש. לדעתי הוא מקובע . ברגע שמישהו מזיז לו את הגבינה יכולת התגובה ממנו והלאה. לא אהבתי לראות את ערן לוי עולה ל90 דק כשהוא לא מסוגל לזוז במשך 3 משחקים. זו לא מקצוענות זו שכונה. לא אוהב לראות טעות שחוזרת 3 פעמים ברצף במשחקים האחרונים בלי תגובה בזמן אמת. לבצע חילוף התקפי שלוש פעמים ברצף בדק׳ האחרונות ולחטוף גולים כתוצאה מזה בלי שום הפקת לקחים? מצטער לא נראה לי.
ג. לא בדיוק. השחקנים שנוסו מימין שחקנים לגיטימיים בתפקידם המקורי לליגה הזו. פאדול עדיין נהנה מהספק כי חזר מהשבתה ארוכה אבל גם הוא בסוף היום בלם. אין מגן ימני טבעי בקבוצה חוץ מויקי.
ד. לא. אני טוען שאני מבין ל מ ה טביב התערב לסלובו. אני לא טוען שטביב דוגמא למשהו. אני מקווה שאתה מבין את ההבדל.
ה. לא. אין לי דעה נחרצת בטח שלא לגבי שושן. דין גל איבד ביטחון ועל כן בצדק ירד לספסל.

Sent from my iPad using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
98-99 עונת העלייה המיתולוגית - נחשו כמה תיקו רצופים היו לנו שם.... - טל.מ - 01-Mar-2017 1:12

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים