98-99 עונת העלייה המיתולוגית - נחשו כמה תיקו רצופים היו לנו שם....
|
01-Mar-2017, 1:12
הודעה: #21
|
|||
|
|||
98-99 עונת העלייה המיתולוגית - נחשו כמה תיקו רצופים היו לנו שם....
(01-Mar-2017 0:30)אופיר34 כתב:(01-Mar-2017 0:02)טל.מ כתב: איך אני אוהב את הסלט שאתה עושה מכל מה שאני אומר ... תהנה .. הדיוק ממך והלאה. תקבל תשובות אחד לאחד. א. לא. אני לא יודע מה הסיכויים אבל העליה בסכנה בפירוש וכל מי שטוען אחרת לדעתי עיוור למתרחש. לא יודע למדוד את זה לכאן או לכאן. ב. אמת. אני מצפה ממאמן שידע לתמרן וידע להגיב לסיטואציות במגרש. לדעתי הוא מקובע . ברגע שמישהו מזיז לו את הגבינה יכולת התגובה ממנו והלאה. לא אהבתי לראות את ערן לוי עולה ל90 דק כשהוא לא מסוגל לזוז במשך 3 משחקים. זו לא מקצוענות זו שכונה. לא אוהב לראות טעות שחוזרת 3 פעמים ברצף במשחקים האחרונים בלי תגובה בזמן אמת. לבצע חילוף התקפי שלוש פעמים ברצף בדק׳ האחרונות ולחטוף גולים כתוצאה מזה בלי שום הפקת לקחים? מצטער לא נראה לי. ג. לא בדיוק. השחקנים שנוסו מימין שחקנים לגיטימיים בתפקידם המקורי לליגה הזו. פאדול עדיין נהנה מהספק כי חזר מהשבתה ארוכה אבל גם הוא בסוף היום בלם. אין מגן ימני טבעי בקבוצה חוץ מויקי. ד. לא. אני טוען שאני מבין ל מ ה טביב התערב לסלובו. אני לא טוען שטביב דוגמא למשהו. אני מקווה שאתה מבין את ההבדל. ה. לא. אין לי דעה נחרצת בטח שלא לגבי שושן. דין גל איבד ביטחון ועל כן בצדק ירד לספסל. Sent from my iPad using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים