שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
נגד בית"ר ת"א רמלה חייבים לחזור למסלול הניצחונות
25-Feb-2017, 15:38
הודעה: #113
RE: נגד בית"ר ת"א רמלה חייבים לחזור למסלול הניצחונות
(21-Feb-2017 22:35)Bilev כתב:  למרות הסגל החסר שלנו, ולמרות העובדה שבית"ר ת"א רמלה היא קבוצה יחסית ביתית (הפסידה פעמיים בביתה העונה) אני מאמין שננצח. וזה בגלל שבית"ר ת"א רמלה לא יכולה ורוצה לעלות ליגה!

זה מחזיר אותי למקרה מעונת 89/90. מקרה בו הייתה קבוצתנו מעורבת, ואז, במידה מסויימת, בתפקיד אותו ממלאת עתה בית"ר רמלה. במח' האחרון של העונה הנ"ל גברה בית"ר י-ם 2:3 ב"קופסה" על קבוצתנו ובכך ניצלה מירידה. מי שירדה באותה עונה הייתה שמשון ת"א. באחד המח' האחרונים (אולי שלישי מהסוף) התמודדה קבוצתנו גם נגד שמשון. מחזור אחד לסיום ערך "מעריב" סימפוזיון בהשתתפות כל הקפטנים של המועמדות לירידה. באותו אירוע פנה המראיין לקפטן "שמשון" (נסים ברדה, למיטב זכרוני) ואמר לו "אתם כבר התמודדתם נגד מכבי נתניה. ספר לקפטן בית"ר י-ם מה מצפה לו". תשובתו של ברדה הייתה "מכבי נתניה משחקים יפה אבל לא נהרגים על המגרש". את ההיגיון של המשפט הזה ניתן להמחיש גם באמצעות ניסוח זה: "אם תתן להם הם יקחו. אם לא, הם יוותרו. כח הם לא יפעילו". כך, נראה לי, ניתן לתאר את גישתה של בית"ר רמלה: אם יתנו להם הם יקחו, כי אז הם יאמרו לעצמם שאם נתנו להם בלאומית אז מדוע שזה לא יקרה גם בליגת העל?

זהו, אם כן, הסיכום: "אם תתן להם הם יקחו. אם לא, הם יוותרו".
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes יגאל יהב's post:
אלדד (2525-0202-2017201720172017)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: נגד בית"ר ת"א רמלה חייבים לחזור למסלול הניצחונות - יגאל יהב - 25-Feb-2017 15:38

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 19 אורחים