בעונת 16/17 מכבי נתניה משחקת בליגה לאומית
|
21-Feb-2017, 8:47
הודעה: #27
|
|||
|
|||
RE: בעונת 16/17 מכבי נתניה משחקת בליגה לאומית
לא יודע איך אבל בכל דבריכם אני מוצא טעם טוב , איך ?
אייל סגל צודק הסגל נבנה לגבי הלאומית ואנחנו במצב מצוין להמשך המאבק לעליה . פיליפצ'וק וירון צודקים זה שיצאנו כמה תוצאות תיקו לא מלמד על כלום חלקם היו עם מזל שלנו ( נשר ) חלקם עם מזל של היריבות ( הרצליה , לוד ) בדקות הסיום . לכן לא צריך לצעוק גוועאלד .... אבל שימו לב גם לדברים החשובים של טל.מ , הוא בצדק טוען שספגנו בשני משחקים 7 שערים וזה יותר מדי , דין גל וההגנה בכמה משחקים כבר מאוד חלשים , והמאמנים צריכים לתת את הדעה שלהם ולפתור הבעיות כי זה תפקידם , טוב לתקן עכשיו במצב שלנו ולא במצב גרוע מזה חלילה ולכן אני מסכים גם לגבי דבריו של טל.מ ... לגבי דבריו של אייל סגל בענין הסגל , אני לא חושב שצריך לשנות הרבה בין הסגל הזה לליגת העל , אלא רק לחזק אותו במקומות שצריכים חיזוק . לגבי דין גל אני סומך עליו גם בליגת העל ומה שהוא צריך ללמוד ולתקן זה הזמן עכשיו . בלם בנוסף ווארגוץ' זה מאסט . אפילו 2 . מגן שמאלי בנוסף למור שכן מתאים לליגת העל מגן ימני תחרות לכחלון ( איפה זיו ? אולי שומוביץ' ) גרזן נסוג גבוה ותחנה אחרונה ( ניגרי , קמרון , חוף השנהב ) 2 חלוצים צעירים בנוסף לוייסמן ולבדש . מה שאפשר למצוא מהנוער להעלות בלי לפחד , מה שאין ישראלים להביא רק צעירים עם השרון ולא להביא שמות , זרים רק מי שיוכל להיות ברמה יותר גבוהה מישראלים ..... |
|||
The following 1 user Likes זאב רווח's post: yaron73 (2121-0202-2017201720172017) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים