נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל
|
20-Feb-2017, 10:49
הודעה: #136
|
|||
|
|||
RE: נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל
(20-Feb-2017 9:34)טל.מ כתב: לדעתך גם ארנון תמיר ועדי סופר שחקנים .. קובי הוא חור בהגנה ויש לו מידי פעם מסירות יפות בהתקפה באגף . חלש מאוד פיזית עוברים אותו בקלות הוא אפילו לא ברמה של לאומית למיטב זכרוני הוא גם הגיע מליגה א. לואיזה שהגיע מליגה בכירה יותר כנראה כל כך מוצלח שבקושי משחק. אלה השחקנים שיש לך , תתחיל לאלתר, פאדול שיחק גם מגן בנוער וויקי בכלל שיחק מגן שמאלי אז נראה לי שהתפקידים לא זרים להם, ובכל מקרה זה נראה לי פיתרון טוב יותר למה שיש בשמאל. איך אתה אוהב לדחוף את תמיר וסופר האלה כל פעם זה משהו... אז אם כבר תדייק - סופר אף פעם לא היה כזה שחקן בעיני. אמרתי בזמנו שהוא שחקן שנותן את הנשמה ונלחם בכל משחק ואני עדיין אומר את זה. יכול לשחק בכל קבוצה בליגה לאומית. טמיר - שחקן עם כדורגל ,ובדיוק כמו שסלובו וברדה השנה גילו שחקנים שאף אחד לא הכיר והתגלו ככשרוניים כמו עלי, דנון ואולסק כך גם שחקן כמו טמיר יכול פתאום לפרוץ משום מקום. דווקא אחרי השנה הזאת אתה אמור לזלזל קצת פחות בשמות פחות מוכרים שיש בחוץ. ואני ממש לא מסכים איתך לגבי מור. לא ראיתי מגינים טובים ממנו בליגה הלאומית. אז זה לא שפיזה צריך לדאוג למעמדו אבל מור בהחלט מגן לגיטימי לליגה לאומית. לדעתי בשליש הראשון של העונה הוא גם היה אחד הטובים בקבוצה. אחרי הפציעה הוא דעך אבל עדיין זה לא כזאת קטסטרופה כמו שאתה מתאר. ושוב, לדעתי אנחנו לא נמצאים במצב כזה קטטוני שצריך עכשיו להתחיל עם אילתורים הזויים. כן, צריך לשנות משהו במצבת השחקנים. אביב צריך לקבל יותר דקות (על חשבון קוגבינה לדעתי), שינה אולי צריך לרדת לספסל (וסשה או פאדול במקומו) , שושן צריך לקבל הזדמנות אולי, גם דנון צריך לפתוח . בקיצור, יש מה לעשות אבל מיותר עכשיו לייצר היסטריה ולהכניס רעשים מיותרים למערכת. שינויים מסוימים - כן, מהפכות וזעזועים - ממש לא. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 11 אורחים