שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל
20-Feb-2017, 0:49
הודעה: #129
RE: נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל
(20-Feb-2017 0:29)טל.מ כתב:  אין ספק אופיר .. הכל טוב הא ? מכבי נתניה חטפה 8 שערים בשני משחקים ( אחד נפסל והיה חוקי לחלוטין) ואתה טוען שצריך להמשיך בדיוק כמו קודם . מדהים .. מכבי נתניה חווה תקופה רעה שצריך לעצור ! אי אפשר לספוג כל כך הרבה ולעבור לסדר היום. כלומר בהגיון שלך אפשר ורצוי ..
לשאלתך אלדד למיטב זכרוני זה השבוע הראשון שפאדול חזר לסגל. אני לא יודע מה הכושר שלו ואני לא יודע למה סלובו לא סומך עליו. בפועל השילובים של טגה וגזל כמגינים לא הוכיחו את עצמם.
כחלון המגן הכי טוב בסגל ואם הוא כשיר הוא יכול לשחק בשמאל כמו ששיחק בנוער. פאדול במידה ויכנס לכושר לדעתי עדיף בהרבה משני קשרים אחוריים איטיים שהם ביחד בני 70..

Sent from my iPhone using Tapatalk

נפלת על הראש תגיד לי? מה קרה פתאום?
עוד פעם אתה עושה פה פאניקה כאילו שהקבוצה עכשיו איבדה את המגן הימני שלה לעשר שנים הקרובות.

פתאום אין מגן.
פתאום גזל וטגה לא מתאימים.
פתאום סלובו לא מאמן.
פתאום אין סמכות מיקצועית.
פתאום עלי לא פיזי.
פתאום אולסק לא יודע לחלץ.

בן אדם, תרגע.

ההרכב הזה במערך הקיים הזה שקיבל 7 שערים בשני המשחקים האחרונים הוכיח את עצמו 22 מחזורים. אתה בא ומנסה לזעזע פה את כל המועדון בגלל פאקינג שני משחקים פחות טובים שלא משקפים עונה שלמה טובה.

סלובו וברדה רואים את מה שכולנו רואים ואני בטוח שידעו לעשות את השינויים הנחוצים( שבעל כורחינו יקרו בכל מקרה במשחק הבא ).
להכניס עכשיו פאניקה למערכת זה לא הפתרון לבעיה שצצה לנו בשני המשחקים האחרונים.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes אופיר34's post:
עידן444 (2020-0202-2017201720172017)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל - אופיר34 - 20-Feb-2017 0:49

קפיצה לפורום: