שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל
18-Feb-2017, 21:45
הודעה: #87
RE: נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל
(18-Feb-2017 21:21)פיליפצוק כתב:  זה שחששתי (ולא רק אני) והתבדיתי מה זה אומר?
זה אומר שלפתיחת העונה טובה וסגירת האוברדרפט לערן היה חלק לא מבוטל אם לא הגדול ביותר, אבל גנב דעת כמוך מתעלם מזה.
זה אומר שערן השאיר מכונה משומנת שרצה (דרך אגב בהתחלה היו כמה תוצאות תיקו), זה לא מוריד כהוא זה מהחיסרון שלו.
כשערן לוי חזר מפציעה לא נתת לו דקה של חסד אבל כשהחבר שלך חזר ומאז הוא לא מצליח להחזיק את הקישור האחורי, אתה מספר לי פה מעשיות.
ואיפה מר סבע הגדול שלך בשלושה שבועות האחרונים? שוב מוכיח שקבוצה הוא לא יכול להוביל אלא רק להשלים.
אז תעשה לי טובה, אל תבלבל לי את ת'ביצים.

חששת ??
לא נשמעת כמו אדם חושש נשמעת (כמו ברב המקרים) כמו אדם מתלהם שקבע כבר מראש שהקבוצה בלי ערן לא תהיה אותה קבוצה וקיבלת הוכחה ניצחת שלא רק שהיא נשארה אותה קבוצה היא גם נראתה טוב יותר.

ואל תבלבל את המח. אני לא מתעלם מהמספרים שלו. אף פעם לא התעלמתי. אמרתי תמיד שערן שחקן חשוב וצריך אותו על הדשא כדי להשיג את המטרה. הביקורת הקשה שלי היתה לאחר הפציעה שלו שמבחינתי היה מבייש לראות שחקן כזה נמצא על הדשא בקבוצה מיקצוענית.

ולגבי החבר שלי - הוא חזר למגרשים לפני שלשה שבועות. היה טוב מאד מול הפועל ירושליים וגם מול הרצליה ופחות טוב מול נשר ולוד. אין לי בעיה להגיד את זה (בניגוד אליך שבחיים לא תגיד מילה על הארוס שלך....) . אני זוקף את הירידה ביכולת שלו גם לעלי שלדעתי הירידה אצלו הרבה יותר גדולה בשבועות האחרונים.

ואיפה סבע ? חחחח
שחקן ההתקפה הכי טוב בקבוצה שלך. אם יש סיכוי שיקרה משהו ברחבת היריב שלך תהיה בטוח שסבע יהיה קשור לזה. מי עוד יכול לייצר פנדל כמו שאתמול קבלת (והוחמץ בשלומיאליות ע"י....) ?
סבע שחקן צעיר וסופר מוכשר. שחקן שבשבילו באים לראות כדורגל. היה ועודנו בורג מרכזי וחשוב בקבוצה (והיה כזה גם שהארוס לא שיחק...) . אם הייתי יכול מחר הוא מקבל חוזה לחמש שנים.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל - אופיר34 - 18-Feb-2017 21:45

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: