שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל
18-Feb-2017, 20:41
הודעה: #81
RE: נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל
(18-Feb-2017 18:06)yaron73 כתב:  הקבוצה הזו היא הטובה בליגה בעיקר בגלל הקישור שלה שהוא הרבה מעל לליגה. בכל שאר הפרמטרים אני לא רואה יתרון על הליגה.
הקישור ההגנתי שלנו (אולסק / עלי מוחמד / גזל) אחראי לשליטה ולדומיננטיות מול שאר הקבוצות והקישור ההתקפי שלנו (דיא / ערן / אביב / קוגבניה) להבקעה.
ההגנה שלנו בינונית (מלבד ורגוץ' שהוא הרבה מעל לליגה הזו ומייצב אותה מאוד). החלוצים שלנו הם החלשים בליגה מבחינת יכולת ומספרים.
למרות שהקישור ההתקפי שלנו הוא מצויין חסרה לנו מהירות ויצירתיות בהתקפה ואת זה מביא ערן במסירות הגאוניות לאגפים ובבעיטות שלו. המספרים שלו מוכיחים את זה והם מעבר לכיבושים ובישולים.
בעונה שעברה היתה לנו את אחת מהקבוצות הגרועות בהיסטוריה של הכדורגל והיו לא מעט משחקים 'ששלטנו' בהם ובכולם הפסדנו. שליטה אופטית והנעת כדור הן לאו דווקא מתכון לאיכות.

לא אמרת כלום...
הקישור האחורי, הקישור ההתקפי ,הבלם ואני מוסיף גם את כחלון מעל הליגה הזאת . שאר השחקנים לפחות ברמת הצמרת של ליגה לאומית כולל קובי מור, שינה, לואיזה ודין גל. חוץ מזה יש לנו את בדש ודיין שאומנם לא מספקים את הסחורה אבל עדיין אי אפשר לבטל אותם . יש להם את הנסיון והרזומה והם עוד יבקיעו שערים העונה.
ככה שהיתרון שלנו הוא בלתי ניתן לערעור ואני טוען שגם בלי ערן לוי הוא בלתי ניתן לערעור וכולנו ראינו את זה בחודשיים שהוא לא היה פה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: נגד בני לוד להכריע את העליה לליגת העל - אופיר34 - 18-Feb-2017 20:41

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים