שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שיא כל הזמנים בליגה המשנית?
17-Feb-2017, 12:05 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 17-Feb-2017 על ידי 12:09 לואיס ראזאק.)
הודעה: #38
RE: שיא כל הזמנים בליגה המשנית?
(17-Feb-2017 11:57)עידן444 כתב:  
(17-Feb-2017 11:41)לואיס ראזאק כתב:  
(16-Feb-2017 23:02)טל.מ כתב:  אורי ברנדס ..? 10 עונות ? מתי ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

על זה בדיוק אני מדבר.

הבנתי שהוא היה חלק מעונת העלייה ההיסטורית של 63-64 (אז נתניה פירקה את הליגה הזאת לחתיכות קטנות), אבל בבקשה - אין לאוהדים מכורים כמונו מושג במי מדובר כאשר הוא שיחק כאן 10 עונות (אין לי מושג אם זה נתון מדויק או לא, אני מסתמך על הספר "יהלומים לנצח" שהמספרים שלו רחוקים מלהיות מדויקים כנראה) והיה חלק מעונת עלייה היסטורית.

בושה!

שמע, אתה לא אמיתי גבר...
למה אתה חושב שאוהד שהוא לא וואחד פריק אמיתי איפשהו בעולם יכיר ויזכור גם שחקנים ששיחקו במועדון שהוא אוהד לפני 60 שנה?
אתה חושב שאוהד של צ׳לסי נניח מכיר את כל מי ששיחק שם בשנות ה- 60? ועוד באנגליה כדורגל זה דת...
ובתקופה ההיא כמעט לא עברו שחקנים אז אני מניח שכל שחקן כמעט היה תקופה מכובדת בקבוצה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

זו בסה"כ דוגמא קטנה - שחקן ששיחק כאן כעשור (זה חתיכת פרק זמן) ואין לך מושג קצוץ במי מדובר...

שמע, אתה מאוד אמיתי ואתה סה"כ עוד אוהד סטנדרטי נטול ערך לעבר של המועדון שלו.

לך כנס לאתרים של מועדוני פאר באנגליה ותראה איך יש לך שם שפע של מידע על כל דבר בעל ערך (כמו שחקן ששיחק במועדון שלך עשור שלם...)
יודע מה, אפילו לא אנגליה - כנס לכאן ותראה איך נותנים כבוד להיסטוריה של מועדון פאר:
http://mhaifafc.com/historySearchPlayer.asp

אבל אין, באמת שאין עם מי לדבר. אוהדי מכבי נתניה - מלבד שנות ה-70 וה-80 לא היה מועדון... בושה וחרפה.

נ.ב
וברגיל, כנראה בעיות הבנת הנקרא שלך מונעות ממך להבין את המסר שלי. אתה כנראה חושב שאני תוקף אוהד על כך שהוא לא יודע במי מדובר (גם לי אין מושג מי זה אורי ברנדס), אך התקיפה היא על כך שאין מידע אודות השחקן מטעם המועדון. וזו בסה"כ דוגמא אחת רנדומלית מרבות אחרות.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: שיא כל הזמנים בליגה המשנית? - לואיס ראזאק - 17-Feb-2017 12:05

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים