שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הפועל ת"א רוכשת את ברשצקי
25-Jan-2017, 15:34
הודעה: #47
RE: הפועל ת"א רוכשת את ברשצקי
(25-Jan-2017 15:16)אופיר34 כתב:  
(25-Jan-2017 14:21)yaron73 כתב:  חבל שמזלזלים בפורום במאמנים מצויינים כמו עטר ויוסי מזרחי שמוערכים בכל מקום אחר. תרמו למועדון המון ומקבלים רק זלזול וביקורת.
אני כל הזמן שוכח שיש פה כמה פרופסורים של כדורגל טיקי טאקה.

אני לא פרופסור ובקושי גמרתי תיכון אם זה מנחם אותך אבל אני לא חייב להעריך ולאהוב מאמן בזכות הישגים שהושגו בדרך לא דרך, בגניבת דעת ובהרבה מזל.

ראובן עטר היה פה כמעט עשר שנים. לאורך כל התקופה הזאת האיש לא שינה דבר בגישת המשחק שלו ובהתנהלות שלו.

טביעת העין שלו בבחירת זרים פשוט מחרידה (וכן, הוא קיבל תקציבים מיאמר וזרק אותם על בובילים), סגנון המשחק שלו מיושן ולא אטרקטיבי( אבל יעיל), העקשנות והפראנויות שלו דורשות טיפול, החיסול הממוקד שעשה לשחקנים מסוימים פשוט דוחה (ואתה יכול לשאול את גזל ומסיקה על זה).

מצד שני, מה ששלו שלו. הוא ידע להחזיק חדר הלבשה, הוא ידע לתת גב לצעירים, הוא היה אחלה מוטיבטור( לפחות בהתחלה) והכי חשוב מבחינת תומכיו לפחות - הוא הביא נקודות ומספרים.

דעתי, שבסוף בסוף אם לוקחים את כל המינוסים והפלוסים מקבלים מאמן כושל, מיושן שלא היה מוכן ללמוד ולהשתפר, והסטטוס שלו נכון לינואר 2017 רק מוכיח שלא רק אני חושב ככה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

אני חולק עליך במס' דברים. בכל מקרה כדורגל יפה לא תראה כמעט בארץ מאף מאמן ומאף קבוצה. החומר לא מספיק איכותי והמאמנים משחקים קודם כל לא להפסיד. עטר היה שונה דרך אגב.
לא זלזלתי באינטיליגנציה של אף אחד אלא בדרישה שנראה פה כדורגל ברמה אירופאית גבוהה. לראות היום משחק נתון בליגת העל זה בעיקר עונש.
בתקופת יאמר הובאו כל מיני זרים ולא רק ע"י מאמן כזה או אחר. גם יאמר בעצמו הביא מס' שחקנים שלא היו מתאימים מכל מיני סיבות. למרות שיאמר השקיע הרבה כסף אני לא מאמין לסכומים שהוצהרו שהוא השקיע וזה התבטא בטיב הקבוצה ובשחקנים כולל הזרים. חלק גדול מההחתמות היו של שחקנים ישראליים וזרים חופשיים. לא היתה מחשבה לטווח ארוך ולא ניהול מקצועי אלא יותר קפריזות.
מעדיף ניהול טוב לאורך שנים כמו שיש היום בהשקעה כספית מחושבת ממה שהיה בתקופת יאמר.

"כל החיים בלב את אלופה"
צפה באתר של משתמש זה מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: הפועל ת"א רוכשת את ברשצקי - yaron73 - 25-Jan-2017 15:34

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים