לעיתים צריך להיות ישיר.
|
31-Dec-2016, 18:24
הודעה: #1
|
|||
|
|||
לעיתים צריך להיות ישיר.
בחודשים האחרונים ובצורה שיטתית 2 אוהדים/עיתונאים/כתבים/יועצים פיננסים/מומחים לדיני חוזים מקפידים לתקוף אותי ואת דרכי עבודתי באמצעות כתיבה מכוונת ומתוזמנת ובעיקר לא מקרית,חובה עלי לומר לשניים(ובעיקר לאחד שמקפיד לכתוב ולהתכתב באתרי האוהדים)שכל עוד אני הבעלים וכתיבתכם היא נטו על עשייתי במכבי נתניה(ולא על עסקי/עיסוקי/אורחות חיי),כתיבתכם פוגעת רק במועדון וכל עוד מרבית כתיבתכם/אמירותיכם מתבססת על פרסומיים לא מדוייקים במקרה הטוב ושקריים ברוב המקרים וכל עוד הערותיכם הציניות מכוונות לערער ולהרהר,אתם בכוונה(או שלא) בסופו של הליך פוגמים בטיב המוצר ובמכנה המשותף הכל כך יקר לכולנו,מכבי נתניה!
אני כאן,לא כי משעמם לי בחיים או שקבלתי צעצוע בירושה,אני כאן כי לא היה מישהו אחר שימנע את התפרקות המועדון ויקח אותו לידיו וכל עוד אני כאן,אעשה את הכי טוב שניתן(על פי תפיסת עולמי ודרכי). ביקורת היא לגיטימית,לעיתונות יש חשיבות עליונה במהלך חיינו,אך שניכם(כל אחד מסיבותיו) שלא עשה דבר וחצי דבר למניעת הקריסה,אמור היום להנות מהניהול וההתנהלות והשיח בגובה העיניים עם האוהדים והדרך המקצועית ובמקום אתם לא מפסיקים(כל אחד בדרכו ובסגנונו)לפגוע במועדון דרך פגיעה בי. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים