(29-Nov-2016 11:10)אריאל כתב: (29-Nov-2016 10:03)זאב רווח כתב: רק חבל שאייל לא הקשיב לי כבר לפני כן אולי לא היינו יורדים ליגה
דוד אייל אומר שזה לא בגלל ענין כספי לפי מה שאני מנסה להבין בין טיפות המילים שהוא אומר אז אייל יכול להחזיק אותנו בליגת העל אבל רוצה להחזיר את נתניה לצמרת ולכן תוספת המשקיעים הזאת .
ואני כאן לא מסכים עם אייל ואסביר למה
אייל הבטיח להחזיר את האימפריה ואני תופס אותו במילה , הדרך לכך עוברת בשיחזור הדרך של מכבי נתניה בשנות ה 70 המוקדמות שלה כשהנוער זכה באליפויות . אייל צריך לשקם את מחלקת הנוער שילדים נערים ובמיוחד הנוער יזכה באליפויות , לא יודע איך שמוליק פרלמן ז"ל עשה זאת בזמנו כי בתור אוהד אנחנו מתענינים רק בבוגרים בדרך כלל , גם כשעודד מכנס עלה לשחק בפעם הראשונה בבוגרים במשחק שבו הכריע את ההתמודדות נגד מכבי תל אביב לא ידענו מי זה אלא רק מי שהיה עוקב אחרי הנוער כמו למשל יואב סבן שגם למשחקי ילדים היה הולך והיה אומר עד כמה השחקן הזה וההוא מוכשר , ככה גם היה עם בני לם כשעלה במשחק נגד מכבי יפו אף אחד לא הכיר מהאוהדים חוץ מאלו שעקבו אחרי הנוער ....
אבל בשביל המאמן שמוליק פרלמן ז"ל היה ברור לו בדיוק כל שחקן צעיר כזה מי הוא ומה הוא שווה .
אייל צריך לשחזר את המהלך ההוא של ילדים נערים ונוער אליפויות וגביעים , ואז כל הכשרונות האלו להעלות במכה לבוגרים , ורק לאחר מכן בגלל מבנה הליגה לחזק ב 6 זרים איכותיים ביותר מהכסף של המשקיעים ולכוון לאליפות ליגת העל להחזיר עטרה ליושנה
אם אייל יעשה קיצורי דרך ושוב ירכיבו קבוצות בסגנון רובן עטר למקום שני שלישי באיזה שהוא עונה שוב כשלון מקצועי או ניהולי נרד ליגה
העתיד והגדולה תלוי במחלקת הנוער
הדבר היחיד שלא השתנה משנות ה70 זה הIQ שלך, שנע באמת סביב ה70...
ראשית, כשנתניה צעדה בביטחה לירידת ליגה, אייל לא היה בעלים, לא מקורב ולא משפיע... אז איך, אם היה מקשיב לעצות האחיתופל וגיבוב הקלישאות הנבובות שלך פה, אייל היה יכול למנוע ירידת ליגה....
דבר שני, העולם השתנה מאז שנות ה-70, גם מחלקת נוער מפוארת, בלי קבוצת בוגרים בטופ לא תצעיד את המועדון לשום מקום. היום הכסף והחשיפה מדברים. אם תהיה מחלקת נוער מפוארת, כל שחקן שהוא מעל ל"בינוני" ידרוש לעזוב ברגע שיגיע לגיל בוגרים, אף אחד לא ירצה להישאר ומקסימום, תהיה סוג של טוברוק. אי אפשר להשאיר שחקן בכח.
בקיצור, אין "הוקוס פוקוס" ואין "עצת זהב" שאם תלך בדרכה, העתיד הורוד מובטח.
אני לא מבין בשיט בכדורגל, לא יודע מה זה "קרוסים" ומבחינתי יש 10 צהובים שרצים ורוצים שהכדור יעבור את קו השער. אני כן יודע איך אמורים לנהל דברים וממה שראיתי ושמעתי, גם מהבעלים וגם מהמאמן, אני ישן טוב מאד בלילה
חייב לגעת בנקודה ״ידרוש לעזוב ברגע שמגיע לגיל בוגרים״.
כשמתנהלים נכון אז השחקנים האלה שמתעקשים ללכת- במקומם אמור להיכנס למועדון כסף שמייצר תזרים חיובי.
נכון שבעידן של היום לא מחזיקים אף אחד בכוח ושחקנים הם לא חפצים אבל בעידן של היום גם שחקן לא עובר תמורת מכונת תפירה ואריזת מגבות- אלא תמורת מיליונים!
מי שחושב שזה בלתי אפשרי יכול לבקש קורס מזורז אצל האחים לוזון, וג׳קי בן זקן.
ובתקווה שסיפור קאיודה לא יחזור כי אם היום אייל שם את היד על יהלום כזה ועושה את הדברים נכון- זה לבד יכול לייצר הכנסה למועדון ששווה הרבה מאוד ספונסרים- ולא של שלט קטן אלא של לוגו על החולצה מקדימה ומאחורה במקום המספר.
Sent from my iPhone using Tapatalk