שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שאפו על משחק ההקרבה (גם אם זה בא על חשבון הכדורגל..)
15-Nov-2016, 11:35
הודעה: #16
RE: שאפו על משחק ההקרבה (גם אם זה בא על חשבון הכדורגל..)
(15-Nov-2016 2:11)אופיר34 כתב:  בניגוד לרב קבוצות הליגה בית"ר ת"א באמת באה לשחק כדורגל. רואים את ההשראה של מכבי על הקבוצה הזאת. מכל הקבוצות שראיתי עד היום הם ור"ג היחידות שנראות כמו קבוצות כדורגל.

ועוד כמה מילים -

אביב - לזכותו יאמר שבא לעבוד. נתן את התחת עד השנייה האחרונה. מצד שני, הטכניקה לא משהו, היעילות ככה ככה, והבטחון העצמי לא מספיק גבוה. לליגת העל (אם וכאשר) אני לא בטוח שזה מספיק.

כחלון - אותו כנ"ל רק עוד הרבה פחות בגזרת הטכניקה והיכולת ההתקפית. ליגה לאומית תפור עליו. לא יותר מזה.

וורגץ - משחק מצוין. תחנה אחרונה. שקט עם הכדור ,מרים את הראש תמיד. בלם מצוין לליגה הזאת.

קובי מור - גרם לי לגעגעועים ללואיזה...זה אומר הכל...

עלי - לא משחק השיא שלו... ובכל זאת , הקישור שלנו איתו ובלעדיו זה סיפור אחר לגמרי.

ונסיים כמו תמיד עם השחקן מספר אחד שרק הולך ומשתבח עם הזמן (זה בשבילך אמיר...) - אחד הגרזנים והלוחמים המשובחים ששיחקו בקבוצה הזאת. לראות אותו נלחם על כל כדור גם עם רגל וחצי שלא מתפקדים , פשוט שאפו. שחקן שחקן.
אם ימשיך ככה יש מצב שיתפוס את המשבצת של לובה בטופ של חמשת הגדולים שלי...

אה... ושכחתי עוד מישהו (רק שלא יגידו שאני אנטי) -

דין גל - משחק מצוין. שקט ברחבה , לקח כמה כדורים מסוכנים, סוף סוף יוצא טוב לכדורי גובה ואפילו זיהיתי היום סוג של בטחון עצמי (שלא להגיד עודף בטחון) עם כמה כדרורים מול החלוצים שניסו להסתער.

שמגיע אז מגיע.
כל הכותרת של הפוסט הזה לא במקומה שאפו על מה? על זה שעשו את העבודה שלהם כראוי? לא ראיתי שום תצוגת בכדורגל מלהיבה והנוער לשעבר של מכבי עמד מולנו שווה בשווה, ולגבי האליל שלך באמת שהתאמצתי אבל לא ראיתי שום דבר מעבר למה שאמור לעשות שום ערך מוסף יותר מהממוצע הרגיל שלו אולי קצת התחיל להסתכל גם קדימה ולא רק לצדדים.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: שאפו על משחק ההקרבה (גם אם זה בא על חשבון הכדורגל..) - amir - 15-Nov-2016 11:35

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 21 אורחים