אחי נצרת שוב בכותרות!
|
22-Jan-2014, 0:47
הודעה: #29
|
|||
|
|||
RE: אחי נצרת שוב בכותרות!
(21-Jan-2014 17:04)אריאל כתב: מי שאומר "מכבי נתניה עוד צריכה להתארח באום אל-פחם... (זה נשמע "אוי ואבוי, אצל "ערבים"?) זה קצת גזענות... מה שונה להתארח באום אל פאחם או בראשל"צ? למה לאוהדי אום אל פאחם צריך להיות אכפת מאיתנו יותר מאחרים? כל שבוע יש התפרעויות באום אל פאחם או שאנחנו מצטיירים כקהל גזען ואז יש בעיה? נו באמת, אריאל אתה לא נשמע בחור טיפש אז אני לא חושב שאני צריך להסביר לך מה ההבדל בין להתארח באום אל פאחם ללהתארח בראשל"צ. כמו שאבירם אמר 100 פעם, לא היית בעילוט וכנראה שאין לך מושג מה היה שם כי מהדברים שלך משתמע שהקהל שלנו בא לשם בשביל להתגרות במקומיים עד שיצאה להם ה"ערביות" והם התחילו לזרוק אבנים. אז זהו שזה לא היה ככה בכלל ואני מרגיש מטומטם שאני בכלל צריך להדגיש את זה, מהרגע שנכנסנו עד לרגע שיצאנו קיבלנו יחס עוין שכלל השלכת חפצים, דגלים ושירים שאתה יכול להבין לבד את התוכן שלהם. הרבה לפני החשיפת ישבן והמשתנה. הארמי דווקא עשו הכל בשביל להתעלם מזה והמשיכו עם הפלייליסט הרגיל. אפשר לחשוב אז אוהד אחד הראה את התחת לכמה אנשים שהניפו מולו דגלי חמאס ושרו שואה ליהודים, רק שלא יתבעו אותו בהאג. אני יכול להגיד לך שגם כשהייתי בסכנין ראיתי את השנאה בעיניים, ראיתי אוהדים שלהם מחכים בחוץ עם סלעים ועומדים בחבורות ורק מחכים שמישהו ייפול להם לידיים. מיותר להגיד שלא היתה אף התגרות במשחקים האלה, אנחנו פשוט יהודים וזהו. (21-Jan-2014 17:04)אריאל כתב: אבל אני מצפה שהאוהדים שלנו לא יבואו עם דגלי ישראל למשחקים נגד קבוצות ערביות כמו שלא מביאים דגלים נגד בית"ר.מביאים דגלי ישראל כל משחק. (21-Jan-2014 17:21)אריאל כתב: אוהד פ"ת יודע שהוא יכול ללכת ללא חשש למשחק נגד "המגזר" כנראה באותה קטגוריה עם ראשל"צ |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים