שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
דעתי הלא פופולרית
22-Oct-2016, 21:40
הודעה: #31
RE: דעתי הלא פופולרית
(22-Oct-2016 21:08)עידן444 כתב:  זה אכן ערן לוי לטוב ולרע ואני מבין את כל מה שאופיר וחטב כותבים.
התדמית של ערן לוי נוראית. קשה מאוד למצוא אוהדים לא של נתניה שאומרים עליו מילים טובות. בדרך כלל אומרים את מה שאופיר אמר- שרק בארץ אחד כזה יכול להצליח וזה אומר הרבה על הכדורגל שלנו(יש לציין שאני לא מסכים עם זה וחושב שערן לוי הוא לא יחיד במינו ולא רק בארץ שחקן עצלן שממעט לרוץ יכול להצליח רק בזכות כשרון על).
עם זאת ולאור מה שראינו בעונה שעברה ליום שאחרי ערן לוי צריך להתכונן ולספק פיתרונות. זה לא יום בהיר אחד לוותר עליו והכל יסתדר. בעונה שעברה נכפה עלינו לשחק בלעדיו ולא היו פיתרונות. אני בספק אם דיא סבע וישראל זגורי היו מספקים את הפיתרונות.
העונה ברגע שהחתימו אותו החליטו להמשיך ללכת עליו. וזו החלטה לטוב ולרע. בליגה כביכול מקצוענית אבל למעשה היא רחוקה מאוד מלהיות כזו- ערן לוי עשה, עושה וימשיך לעשות את ההבדל. גם בלי לרוץ יותר מידי.
הבעיה אתמול לא היתה ערן לוי כי ערן לוי כל המשחקים נראה אותו דבר. הבעיה אתמול היתה כמעט כל השאר.

אגב, בני יהודה עשתה לא מעט מהלכים כדי כן להתכונן ליום שאחרי גלאבן ובכל זאת אני לא בטוח שהם לגמרי שם...

Sent from my iPhone using Tapatalk

עידן , הדברים שלך נכונים ואני די מסכים איתם.
אני לא מדבר ספציפית על משחק כזה או אחר. אני מדבר על המקרו לא על המיקרו.
בסיטואציה הנוכחית מכבי נתניה צריכה את ערן לוי כדי להשיג את המטרות שלה. ברגע שהמטרות יושגו לדעתי נצטרך לחשב מסלול מחדש על כל הסיכונים הכרוכים בזה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: דעתי הלא פופולרית - אופיר34 - 22-Oct-2016 21:40

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים