במידה והייתי אוהד נטו(בלי קשר לבעלות).
|
22-Oct-2016, 10:13
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Oct-2016 על ידי 10:16 עידן444.)
הודעה: #25
|
|||
|
|||
במידה והייתי אוהד נטו(בלי קשר לבעלות).
הקבוצה בעונה שעברה בשלבים שעוד היתה קבוצה מעולם לא נראתה נורא כמו אתמול.
היא שיחקה שווה מול שווה ועם רמת השקעה לא רעה... אבל מה קרה? זו היתה חבורה שאף אחד ממנה לא ידע איך עושים את הדבר היחיד שנותן נקודות במשחק הכדורגל. באופן לא מפתיע ערן לוי ודיא סבע מעורבים כמעט בכל(!!!) השערים שלנו העונה. לדעתי כשקובי מור לא במגרש(לואיסה בדרך כלל טוב הגנתית, אתמול משחק רע גם בהגנה- וכבר אמרתי שהוא לדעתי שחקן פרווה מאוד שלא יכול לתרום כלום התקפית) ומקוגבנייה עשו איזה סוג לא ברור של קשר-50-50 כדי לשחק התקפי יותר(״ההתקפי יותר״ הזה לא עבד לצערי באף משחק)- משחק ההתקפה שלנו נראה משהו בין עצוב ללא קיים בלי כמעט שום מעורבות של שחקנים נוספים במהלכים משמעותיים בצד ההתקפי. אז יפה מאוד שאתם מוותרים על אחד מהם אבל עם כל הכבוד לאולסק, עלי מוחמד(שישב לידי ביציע ואני חושב שאין אחד שלא הרגיש בחסרונו), קוגבנייה ושון ויסמן- תוציאו מהקבוצה הזו את ערן לוי ודיא סבע וזו קבוצה ממוצעת לגמרי בליגה הזו והתוצאה עלולה להיות דומה למה שראינו בעונה שעברה- אז אולי יש כאלה שעונה אחת לא הספיקה להם ללמוד לקח- לי זה הספיק בהחלט... אתמול בחצי הראשון עברנו את החצי רק בבעיטות למעלה. שחקנים כמו שי מימון ואביב חדד לרוב לא יתקשו מול משחק התקפה שכזה... כשאין קישור בכלל ואולסק, ואביב נראים כאילו הם משחקים על בוץ תובעני ולא מסוגלים לתת כדור אחד מדוייק וקוגבנייה כל הזמן נכנס לפלונטרים ומאבד כמעט כל כדור- שחקנים כמו דור כוכב, רן רול, החלוץ הזר שלהם וכיאל האנרגטי בקו ימין- ידעו להביך. וכן, צריך לבדוק מה קורה עם דיא. לא יודע אם ניעור זו המילה הנכונה. דיא מאוד עצבני, לא מרוכז, לא חכם אבל הוא כל כך כשרוני וטוב ביחס לליגה שמספיקות לו כמה דקות טובות בכל משחק כדי להביא את הקסמים שלו. אתמול לא היו כאלה והתוצאה היא משחק נוראי. התחושה שלי היא שהוא עדיין לא לגמרי חזר מהפציעה. אז בניגוד לתגובה הקודמת כן נגעתי כאן בשמות ואם נתייחס לקבוצה- יש ימים ודקות שזו נתניה הטובה והמאומנת ביותר שראיתי מזה שנים- בפריסה במגרש, במשחק הלחץ ובשטף המשחק ולעומת זאת יש משחקים ודקות שהם נראים כמו הקבוצה שראיתי אי שם בקיץ במשחק מול הפועל ר״ג במשחק אימון בחום אימים, שנישרפתי וברחתי במחצית וזו נראתה קבוצה מאוד לא מתואמת שסיימה את המחצית ב 0-0 ואחרי שהלכתי גם ספגה שער והפסידה 1-0. אז מי את מכבי נתניה מודל 2016/2017? הקיצוניות הזו מוגזמת מידי. ועם כל הקרדיט ליריבות- קשה לי לייחס את זה רק אליהן. אנחנו קבוצה שהדברים צריכים להיות תלויים בה. לגבי סגנון המשחק- כולם כאן דיברו על 9 ו 9 וחסר 9 ומה עם 9? אני לא יודע מה איתכם- לדעתי נתניה היתה הרבה יותר מסוכנת עם דיא ערן וקוגבנייה מקדימה כשלישיה גמישה שכל הזמן מחליפה מקומות. המשחק עם בדש תקוע. באופן מוזר כשבדש ורועי דיין יחד על המגרש כבר פעם שניה שמשהו קצת משתחרר... זו נקודה מעניינת מאוד שאומרת שהבעיה היא לא בהכרח בסגנון אלא בליהוק- ערן, דיא ובדש שלישיה פשוט פחות מוצלחת- למרות שתאורטית היא החזקה ביותר. גם מתחבר למה שטל כתב- אין לנתניה משחק אגפים כל עוד הוא מתבסס רק על המגינים- בטח כאשר קובי מור לא משחק(עד כה משחק האגפים שלנו די מסתכם בשת״פ שגם הוא רחוק מלהיות אידיאלי בינו לבין ערן לוי בצד שמאל. בצד ימין כולם באים בטענות לויקי אבל הוא פשוט כל הזמן לבד. מישהו יכול להגיד לי מי הקשר שלנו בצד ימין? לדעתי רוב הזמן אין דבר כזה. חיפוי הגנתי יש ואני לא יכול להגיד שויקי מופקר- אבל עם מי ויקי אמור לשתף פעולה ביציאה קדימה? כל פעם כשהוא מקבל כדור יש לו 2 אופציות- או לנסות לעשות דריבל וזה לרוב לא ממש הולך לו(מה לעשות- הקטור בלרין הוא לא...) או להחזיר אחורה. לעומת זאת בשמאל ערן לוי בדרך כלל זמין למסירה על הקו. כשאייל דיבר על המשנה של סלובו- הבטתי על הסגל והייתי בטוח שנראה את דיא באגף ימין עם כניסות לאמצע, קוגבנייה בשמאל, וערן עם עוד חלוץ כשרוצים לשחק התקפי יותר או ערן לבד או בלי ערן(כן, גם יצאתי מנקודת הנחה שלא בטוח שערן לאחר שנה לךא משחק חייב כל משחק לסיים 90 דקות מה שכרגע נראה הכרחי כי גם בלי אוויר הוא תמיד איום על השער). זה היה מייצר משחק אגפים שיכול להזין חלוצים כמו בדש, ויסמן ורועי דיין. הרבה מאוד חומר למחשבה- בעיקר בנוגע למשחק ההתקפה. ההגנה פחות או יותר תסתדר עם ההתקפות שיש בליגה הזו בין אם ישחקו שם שינה, סייף או ז׳דנוב לצד ורגוץ עם עדיפות לשינה כמובן. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
The following 2 users Like עידן444's post: lironb62 (2222-1010-2016201620162016), אלדד (2323-1010-2016201620162016) |
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים