שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
במידה והייתי אוהד נטו(בלי קשר לבעלות).
22-Oct-2016, 1:51
הודעה: #24
RE: במידה והייתי אוהד נטו(בלי קשר לבעלות).
וואלה איך פספסתי את כל האקשן פה...

אז אין ספק שלאייל "יצא היום האוהד" מהבקבוק ,ולאור מה שראינו היום (בעיקר במחצית הראשונה) אני יכול להבין למה זה קרה לו.
ונכון שזה לא מקובל, ונכון שבעלים צריך להיות ממלכתי, ונכון שביקורת צריך להעביר בחדרי חדרים ,אבל אחרי הכל שאתה אוהד אתה אוהד וגם טייטל של בעלים לא יכול לשנות את זה, על אחת כמה וכמה שאתה בעל מזג וטמפרמנט כמו שלא אייל. זו החבילה ואחרי הכל היא עדיין עדיפה על הרבה אופציות אחרות.

ולגבי מה שראינו היום - מותר לא לשחק טוב ומותר אפילו להפסיד לפעמים, אבל לשחק בלי מוטיבציה ולהראות כמו חבורה של אפאטים שהשמש זורחת להם מהתחת זה כבר מרגיז. הקבוצה היום נראיתה בחלקים גדולים של המשחק כאילו אנחנו מובילים את הליגה בפור של 20 ועוד שני מחזורים העונה נגמרת. זה באמת החזיר אותי שנה אחורה המשחק הזה. מזל שגזל נכנס וקצת שינה את התמונה וגרם לקבוצה להראות קצת יותר מחויבת ורצה.

ועוד שתי מילים - תסלחו לי כל אוהבי שישי בצהריים ,אבל התחושה של היום הזה והשעה הזאת זו תחושה של כדורגל חופים ביום טוב... אווירה של ליגה ג , רמה של ליגה ג ואיצטדיון של ליגה ג.... מצידי עד סוף העונה לשחק בשני בערב (ואמרתי את זה עוד הרבה לםני המשחק היום)

ערן לוי - נמאס, נמאס ,נמאס (וזה דורש פוסט נפרד...)
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes אופיר34's post:
אליהו (2222-1010-2016201620162016)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: במידה והייתי אוהד נטו(בלי קשר לבעלות). - אופיר34 - 22-Oct-2016 1:51

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 14 אורחים