שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אחי נצרת שוב בכותרות!
21-Jan-2014, 11:22 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Jan-2014 על ידי 11:23 פיליפצ'וק.)
הודעה: #9
RE: אחי נצרת שוב בכותרות!
(21-Jan-2014 11:07)אבירמבו המכבי כתב:  אריאל - אני מאשים גם אותם ואכזב אותי מאוד לשמוע על כל הדברים הללו, אבל מהדיבורים שלך אני מבין שלא היית בעילוט... לא ראית אבא וילד בן 3 רצים במהירות לתפוס מחסה מפני האבנים שנזרקו ולא הרגשת שבכל רגע נתון עשוי להיגרם לך או לאוהביך נזק בלתי הפיך ולא הרגשת את החרדה בכך שהאנשים שתפקידם להגן עליך בעצם רק מחפשים איך להכות אותך. אני מבטיח לך שאם היית שם היית מדבר אחרת.

הנהלת הקבוצה צריכה לשים פס על בית הדין של ההתאחדות לכדורגל בדיוק כפי שמכבי אום אל-פעם עשתה ולפנות לבית דין אזרחי. המחבלים מ'עילוט' התפרעו גם מול הפועל ראשון לציון - הזדמנות מצויינת בשבילנו להוכיח שכנראה זה לא היה תלוי בנו אם זה קורה גם לקהלים אחרים שמתארחים שם.
ואני רוצה לראות את בית הדין של ההתאחדות לכדורגל 'מחפש' אותנו אחרי שהוא יודע שאנחנו עשויים לצפצף עליו בכל רגע ולעקוף אותו באמצעות פנייה לבית דין אזרחי.

בית דין אזרחי - זו הכתובת!

האם ארגון הדיימודנס פועל במקביל להוקיע מתוכו את כל הבעייתים שגורמים נזק?
במשחק מול ראשל"צ היתה התפרעות בכניסה והתפרצות למגרש, אפשר היה להבין את הסיבה, אבל זה עדיין התפרעות שבמזל לא הסתיימה בהעמדה לדין (סכנין על אותה התפרעות והתפרצות למגרש בעכו קיבלה עונש רדיוס כמדומני).
במשחק מול מכבי יבנה הושלכו מהיציע העליון של נתניה ליציע התחתון של אוהדי יבנה כל מיני חפצים, כאשר ביציע התחתון היו בין היתר גם ילדים.
במשחק מול בני לוד היה רגע שהתפתח כמעט לעימות דומה בין החבר'ה באיזור של הדיימודנס לבין המאבטחים, כמו כן היו קריאות גזעניות שהושתקו ע"י רוב הקהל.
במשחק מול אום אל פאחם שמעו כולם בשידור את הקריאות הגזעניות.
אז בוא נבדוק את עצמנו קודם לפני שאנחנו צועקים לעוול וביזיון.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אחי נצרת שוב בכותרות! - פיליפצ'וק - 21-Jan-2014 11:22

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים