שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
סלובו מחפש עוד חלוץ שובר שוויון - אין כאלו ישראלים
13-Sep-2016, 10:16 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Sep-2016 על ידי 10:17 עידן444.)
הודעה: #143
RE: סלובו מחפש עוד חלוץ שובר שוויון - אין כאלו ישראלים
(13-Sep-2016 9:35)טל.מ כתב:  אתה קצת מבלבל במצבים ... ראיתי את המשחק בטלוויזיה עם שלל השידורים החוזרים.. הטענה באנוכיות לא לעלי מוחמד אלא לאדון ערן לוי . לגבי קוגבנייה על השטות שלו בחצי הראשון יש מאמנים שהיו זורקים אותו ליציע. אתה יודע מה ? גם במשחק נגד עכו לא אוהב את הויכוחים האלה מי יבעט בעיטות עונשין ערן לוי או דיא . יש פה יותר מידי אגו ורצון להוכיח. אז בצד החיובי אני שמח שיש יכולת כי בלי זה לא תגיע למצבים בצד השלילי - ראבק קצת משמעת ולשים את מטרות הקבוצה לפני המטרות האישיות .

Sent from my iPhone using Tapatalk
מאוד חששתי מתחילת העונה הזו בגלל ה 9- והלחץ שזה מייצר ונגד הפועל פ"ת ראו היטב את ה"משקולות על הרגליים".
נגד עכו דברים הלכו קל. אתמול היה נראה שהחלק הקדמי ממש נהנה... אולי יותר מידי נהנה ויש צורך לקרוא את הח'ברה לסדר.
כבר ראיתי איך זה עולה לנו ביוקר ואיך אני מתחיל לדפוק את הראש בקיר ולשאול את עצמי חצי לילה "איך???? איך לא מנצחים משחק כזה????????????????".
אגב, גם אני ראיתי בטלויזיה ואמרתי שיכול להיות שמרוב מצבים אני מתבלבל... אבל בגדול- לא בכל המהלכים היתה אגואיסטיות- זו השורה התחתונה של הטענה שלי.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: סלובו מחפש עוד חלוץ שובר שוויון - אין כאלו ישראלים - עידן444 - 13-Sep-2016 10:16

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 9 אורחים