שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
סלובו מחפש עוד חלוץ שובר שוויון - אין כאלו ישראלים
03-Sep-2016, 10:47 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-Sep-2016 על ידי 11:08 עידן444.)
הודעה: #98
סלובו מחפש עוד חלוץ שובר שוויון - אין כאלו ישראלים
נהניתי לקרוא אביתר גם כשלא הסכמתי עם הכל. רואים שהשקעת מחשבה.
מסכים עם זה שכרגע בשוק עידן שמש הכי מתאים. עפי הדיווחים והשמועות הוא אמור להיות זה שיגיע. לא יודע מאיפה צץ שמו של ברק בדש ובאיזו סיטואציה ינחת כאן שחקן שמרוויח מעל 100 אלף דולר נטו בעונה. אמרתי את זה גם לגבי עמאשה. אולי איכשהו בהשתתפות של אשר במקרה והוא לא רוצה אותו ועדיף לו להשתחרר גם מחצי מהשכר? אולי...
מבחינה מקצועית לתפקיד ״האקסברד״ יש לנו את רועי דיין(יש לנו ויכוח על התפקיד של אקסברד באותה עונה- לדעתי הוא היה החלוץ המוביל שלנו בלאומית ולא כזה שעולה מהספסל). ברק בדש לא מוסיף מימד נוסף. סתם עול מיותר על הספסל או שלו או של רועי דיין או של שניהם- הרי אין להם מה לחפש יחד על המגרש בשום מקרה(לפחות כל עוד לא שלומי דורה מאמן כשהוא בפיגור- במקרה כזה גם היינו רואים על המגרש את דיין, בדש, ויסמן ואקסברד יחד מחכים לכדור ואין מי שימסור להם זכר למשחק נגד כ״ס בהרצליה שלא עוזב אותי עד היום...).
אני מאוד רציתי את בן אז׳ובל ואליו התכוונתי באותו יום שאמרתי שיש שחקן שנותן עדיפות למועדון אחר(בית״ר) ואם לא יסתדר שם יגיע אלינו אבל בסוף חתך לאלבניה(או משהו באזור...).

לגבי הסגנון של נתניה ומה מתאים ומה לא-
כרגע התחושה שלי היא שסלובו מתכוונן ל-2 סגנונות שונים- האחד הוא ללא 9 קלאסי והמון חילופי מקומות בין השלישיה הקדמית. זה משרת בצורה נהדרת את הרצון ללחוץ את היריבות בחצי המגרש שלהן. לא יודע אם שמתם לב אבל אין יותר מידי איכות בליגה הזו וגם מול הקבוצה הכי איכותית בליגה הזו(עכו) ובטח במשחק הראשון- הלחץ הזה מביא להמון איבודים של היריבה באיזורים מסוכנים- מה שמוביל כל משחק למצבים מסוכנים שלנו.
כשרועי דיין היה על המגרש העניין הזה קצת הולך לאיבוד אבל יכול להיות שזה מקרי.
קוגבנייה מתאים מאוד לשיטת הלחץ הזו ולחילופי המקומות שאנחנו רואים בלי הפסקה- מה שמאוד מקשה על היריבות את ההתגוננות.
הסגנון השני הוא עם חלוץ 9 קלאסי שלדעתי יבוא יותר לידי ביטוח מול קבוצות אנטי כדורגל שרק יתגוננו ויבעטו למעלה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
סלובו מחפש עוד חלוץ שובר שוויון - אין כאלו ישראלים - עידן444 - 03-Sep-2016 10:47

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 11 אורחים