סלובו מחפש עוד חלוץ שובר שוויון - אין כאלו ישראלים
|
24-Aug-2016, 19:00
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 24-Aug-2016 על ידי 19:01 עידן444.)
הודעה: #27
|
|||
|
|||
RE: סלובו מחפש עוד חלוץ שובר שוויון - אין כאלו ישראלים
(24-Aug-2016 18:47)אלדד כתב: עידן, סבע היה עם הכדור על סף ה16, ו2 מטר מאחוריו עמד קוגבניה ולא זז מהמקום ואפילו לא ניסע למשוך שחקן או לדפוק ספרינט לרחבה שתהיה לדיע עוד אופציה ומצד שני לא רואה אף אחד שעושה תנועה לעומק כמו שהוא עושה. ח'ברה, אם הוא היה שחקן מושלם הוא לא היה בליגה השניה בישראל. קאיודה ופושה זה אחד להרבה נפילות... ולדעתי בשלב כזה בלי הכנה מראש של סקאוטינג לא נוכל להנחית כאלה... אתם מדברים על הבחור כאלו עליו תקום או תיפול ההתקפה של מכבי נתניה. אין לי ספק שביחס לשכר שלו הוא יעשה את שלו ואפילו מעבר. טל ציטט את אייל לגבי זה שאם ימצא חלוץ שובר שיוויון יביאו אותו. הפחד שלי זה שבסוף יביאו מישהו שהוא לא כזה שסתם ייצר עוד צפיפות בספסל ואז יצוצו כל החוכמולוגים ויגידו ש"מעדיפים כמות על האיכות". ועוד אולי אפילו לוותר על שחקן זול(להערכתי) שיכול לתת אחלה של תמורה לכסף(רק מפריע לי שהוא מושאל... אבל מתאר לעצמי שזו לא אמורה להיות משימה בלתי אפשרית להעביר אותו מקבוצה כמו בית"ר ת"א-רמלה)- להערכתי טעות- ושוב, אתם במקום סלובו לא הייתם עושים מהלך כזה אם אין לכם ביד חתיכת ג'וקר- סטייל שויינפלד והזר שהפועל ת"א הביאה והשאירו אותה בליגה- וכמובן שלא היה שום חשש לוותר על לינגאנה, אנטל, ודודו ביטון. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים