שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אייל סגל האם בעלים יכול למכור לאוהדים בצורת מניות 49% ?
17-Aug-2016, 18:54
הודעה: #16
RE: אייל סגל האם בעלים יכול למכור לאוהדים בצורת מניות 49% ?
(17-Aug-2016 15:08)עידן444 כתב:  
(17-Aug-2016 14:53)אריאל כתב:  לחשוב על מכבי נתניה ולשאול איך זה עובד בברצלונה... זה כמו לחשוב על זאב רווח ולשאול איך אלברט אינשטיין חשב על תורת היחסות הכללית

אין קבוצת כדורגל אחת בישראל שלא מוציאה יותר כסף ממה שהיא מכניסה (אולי, אחרי שנה אחת יוצאת דופן, עם הצלחות באירופה ומענקים מאופ"א, סוגרים שנה בודדת באיזון או ברווח... ש"נשתה" בקשית מייד בשנה אחריה)

בעל מניות במועדון כדורגל יהיה כמו בעל דירה בקלאב הוטל... הוצאות אחזקה גבוהות כל שנה, אי יכולת להיפטר מהמניה ואי יכולת להשפיע על המדיניות.

http://nadlan.walla.co.il/item/2988794

אני חושב שזה ממש לא חייב להיות ככה אריאל.
ברגע שזה כך העסק מנוהל בצורה לא בריאה ולראיה- ההסתבכויות של מועדונים ובעלי מועדונים.
מועדוני כדורגל צריכים לשאוף להתנהל עפי רמת ההכנסות הטבעיות שלהם.
זו השאיפה של מיץ' גולדהאר- נכון להיום האיש שמשקיע את הכסף הרב ביותר בכדורגל הישראלי והוא משקיע לא מעט בתשתיות.
כשאומרים שמכבי ת"א עם תקציב גבוה בהרבה מהשאר זה לא רק בגלל ההשקעה בסגל- מה "שמנפח" את התקציב זו השקעה גדולה במחלקת הנוער, בחנויות, ואם גולדהאר יחשוב שהקמת אצטדיון תסייע בעניין הזה(לדעתי האישית לא- אבל אולי אני טועה)- הוא גם לא רק ידבר על מהלך כזה אלא יוציא אותו לפועל.

אגב, אם ב"ש מעפילה לליגת האלופות אלונה מחזירה את כל ההשקעה שלה מהיום שהיא הגיע לנגב. כך לפחות שמעתי וזה לא נשמע לי מופרך.
היום יש בכדורגל כסף. השאלה איך מתנהלים ואיך עובדים על הגדלת ההכנסות ולא רק על הגדלת ההוצאות.
לדעתי זה אפשרי. ברגע שיתייחסו לכדורגל בארץ כאל עסק לכל דבר ולא כחל"צ- ולבעל בית תהיה גם אופציה להרוויח- לדעתי כל העסק הזה ישתנה לחלוטין ויעודד לא מעט משקיעים להגיע ולהשקיע לא רק בשחקנים אלא בדברים שבונים מועדונים והופכים אותם למפלצות כלכליות.
אז נקווה שלא יעפילו...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אייל סגל האם בעלים יכול למכור לאוהדים בצורת מניות 49% ? - אלון - 17-Aug-2016 18:54

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים