שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אייל סגל האם בעלים יכול למכור לאוהדים בצורת מניות 49% ?
17-Aug-2016, 10:39 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 17-Aug-2016 על ידי 10:46 עידן444.)
הודעה: #6
RE: אייל סגל האם בעלים יכול למכור לאוהדים בצורת מניות 49% ?
(17-Aug-2016 10:07)אייל ס כתב:  
(17-Aug-2016 9:56)עידן444 כתב:  
(17-Aug-2016 9:23)אייל ס כתב:  אפשר למכור אחוז ועשרה וגם 49 ו51(ויש דוגמאות להכל).
ואז נשאלות כמה שאלות:
1.מדוע שאוהד ירכוש מניה אחת או 100 כל עוד הוא לא חלק מהתארגנות כוללת.
2.מי יארגן התארגנות כוללת.
3.האם האוהד יודע שמעבר לרכישה הוא צריך להזרים כל עונה כספים למועדון בהיקף אחזקותיו.
4.האם ברור לאוהד שמשקיע ממיטב כספו שיכולת ההשפעה(מעבר לזכויות המיעוט)של בעל אחוז אחד ו49 אחוז זו אותה יכולת השפעה.

ומכל התשובות לשאלות שנשאלו כאן(ויש עוד רבות וטובות),צריך להיות ברור לאוהדים שכדי להשפיע על התנהלות מועדון בצורה דומיננטית הם זקוקים לשליטה מלאה(51-100 אחוז).

לגבי סעיף 3- חייב לשאול מדוע הדבר הזה לא חל על אדון יוסי מאור שעוד בשיא חוצפתו בא בדרישות לאליהו אליהו כשרצה לרכוש את הקבוצה.
לשיטתו- אני יכול לקנות מניה, לא להשקיע כסף ולמכור כשמתאים לי בלי שום מחוייבות.
בא לי אני אשקיע, לא בא לי אני לא אשקיע...
מה רע?

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה לא רע...וזה "נחמד" להציג את זה בדרך שהצגת,אך זה ממש לא נכון.
שגב ומאור רכשו את מכבי נתניה בחלקים שווים,אך שגב מהר מאוד הפך לדומיננטי כלפי חוץ(ופנים) היה כל יכול,הצהיר הצהרות והוציא הוצאות(בלי הכנסות) וחרג מהסכם ההקמה,בשלב הזה ישבו השניים ונקבע בינהם מנגנון חדש שהופך את שגב לבעל הדעה והמשקיע היחיד.

מה קרה בין שגב למאור יכול להעיד אלי שגב בעצמו(על מאור אני לא סומך- אדם שמתנער כמוהו בעסק שהוא חלק ממנו כאילו הוא לא שייך לעניין איבד את האמון שלי מזמן- אני מניח שאתה לא היית נוהג כמוהו- ולבוא ולדרוש כסף מרוכש חדש זו לא פחות מעזות מצח!).
אלי שגב לא פעם טען שהוא מרגיש שהוא הופקר ונזנח לבד במערכה.
איך יכול להיות שמועדון מגיע לחדלות פרעון- ואדם שמחזיק ב 25% ממנו יוצא נקי בלי שהוא כתובת לשום נושה.
על החוזים חתומה מכבי נתניה, לא?
האיש בעלים של 25%, לא?
באמת לא מבין את הקומבינות האלה.
או שאתה בעלים, או שאתה לא בעלים.
האמת שמלכתחילה לא הבנתי למה הוא הגיע לכאן.(בגלל שהחתן שלו בכה לו?)
כנראה ליואב כץ היתה סיבה למה כשאלי שגב בא לרכוש את הפועל חיפה הוא אמר לו שברגע שיוסי מאור איתו הוא יכול לקחת את עצמו ולחזור חזרה למקום שהוא בא ממנו- חלק מהפועל חיפה הוא לא יהיה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אייל סגל האם בעלים יכול למכור לאוהדים בצורת מניות 49% ? - עידן444 - 17-Aug-2016 10:39

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים