סקר: הגדול מהשנים
מסי
רונאלדו
[צפה בתוצאות]
הערה: זהו סקר ציבורי,משתמשים אחרים יוכלו לראות למה הצבעת.
שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מי מסכים עם הכותב?
12-Jul-2016, 23:20 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Jul-2016 על ידי 23:56 עידן444.)
הודעה: #13
מי מסכים עם הכותב?
(12-Jul-2016 22:47)amir כתב:  מה עשה מסי בזכותו לבד ראינו בנבחרת לא חכמה להשתלב בקבוצת הכוכבים של ברצלונה ומה הוא שווה בלי איניסיטה צאבי וכול השאר גם אנחנו יודעים, מראדונה לקח נבחרת של עקומים וראינו לאן הביא אותם לקח קבוצה שלא עשתה כלום 59 שנה נפולי והביא לשם אליפות היסטורית לבד תוך כדי שהוא לא חי חיים ספורטיבים אז תסלח לי איך אתה רוצה להיות סקאוטר של מכבי נתניה ואין לך הבנה לעומק?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

הבנה לעומק? איך זה עמוק?
כל מה שכתבת כאן מתבסס על דעתך ועל עובדות שאתה משתמש בהן כרצונך.
נבחרת של עקומים? זו גם דעה שלך שמבוססת על מה? על כלום!
בורוצ׳גה עקום? פסארלה עקום? חורחה ולדאנו שכבש רק שער אחד פחות ממראדונה(אם לא נחשיב את שער הרמאות הם שווים!) באותו טורניר מפורסם עקום?
אולי גם צרפת היתה נבחרת עקומה חוץ מזידאן? גם את זה יש כאלה שאומרים והאמן לי- את טורניר 1998 אני זוכר מצויין...
למה שמסי יחפש אתגר בקבוצה סטייל נאפולי? כדי להוכיח שהוא יכול להצליח מחוץ לברצלונה? למי? שימותו הקנאים ויתפוצצו. מסי מלך ברצלונה! וכל מי שהיה בברצלונה בשנים האחרונות יודע את זה. מסי זו תעשיה!
בעונה האחרונה ברצלונה היתה פחות תלויה בו אז פתאום כולם גיבורים גדולים להגיד שהוא הצליח בזכות אחרים...
אני ממש לא חסיד של מסי אבל להקטין אותו ברמה שעשית מראה שאולי יש בעיה של הבנה אצלך. ממש לא בעיה אצלי.
לשיטתך מחרז הוביל את לסטר לאליפות לא אחרי הרבה שנים אלא לראשונה בתולדותיה! בעידן שכל מה שמדבר בו ברמות האלה זה הכסף! איפה זה שם אותו?
כל הדברים שהעלית כאן מוכיחים שמראדונה גם היה מנהיג. ואת זה אמרתי. אם גול ביד וסלאלומים נגד קונוסים אנגלים(שמסי עשה ברמה גבוהה יותר בליגה הספרדית ובאירופה) ואליפות עם נאפולי מעפילים בעיניך מקצועית על כל מה שמסי עושה- באמת אין לי מה להגיד. אבל אתה אחד האנשים המבוגרים כאן- האדרת העבר והקטנת ההווה הוא משהו שאתם מאוד נהנים ממנו. שיהיה בכיף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אגב, כמו שאמרו כאן מי יודע מה הוא עשה בהשפעת סמים ומה לא. וכמה הכדורגל האיטלקי מושחת כבר גילינו לפני כמה שנים.
חוסר חיים ספורטיביים? למה מסי נראה לך כמו אחד שכל היום מתאמן בחדר כושר?

Sent from my iPhone using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
מי מסכים עם הכותב? - עידן444 - 12-Jul-2016 23:20

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים