שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 1 הצבעות - 5 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
05-Jul-2016, 9:26
הודעה: #91
זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
אם הייתי מחפש תפקיד הייתי עושה את זה בדרכים אחרות. אני מדבר כאן על חשיבות העניין הזה באופן כללי בראייה אסטרטגית לטווח הארוך בהפיכת מועדון כדורגל לכזה שמשדרג את עצמו כלכלית בלי השקעת בעלים שהולכת וגדלה ע״י ייצור נכסים- שזה יכול לקרות גם דרך מחלקת נוער וגם ב״שיטת טביב״ של להביא בזול ולהשביח.
היום אני כותב על זה יותר כי אני יודע שיש מי שמקשיב- ומי שמקשיב מבין את החשיבות של מחלקת נוער לצורך יצירת זהות וחשיבה לטווח ארוך. כיוון שזהות ימכרו תמורת חופן דולרים נישארנו עם ה״חשיבה לטווח ארוך״ וחשיבה לטווח ארוך מתיישבת מצויין גם עם השקעה בכיוון הזה.

אם הייתי מדבר עם סלובו וזה נושא שהוא מרגיש שהוא צריך בו עזרה הייתי שואל אותו האם הוא חושב שזה מצדיק משרה מלאה. אם הוא היה אומר שכן הייתי אומר לו שילחץ שיהיה לו אחד כזה במועדון- אפילו מאמן צעיר ומוכשר שיעשה את זה במקביל לעוד תפקיד. אם הוא היה אומר לי שזה נחמד אם מישהו היה עושה זאת עבורו נקודתית בלי תפקיד רשמי הייתי מציע לו לעשות את זה עבורו. יש דברים שגם בהתנדבות מלאה.
שוב, העניין הפרסונלי לא מעניין אלא הנושא הזה שלא מקבל בארץ כמעט שום חשיבות.
אגב, בשל כך, מי שחכם עושה כמו סלובו- הולך על שחקנים שהוא מכיר ופחות מהמר על כאלה שהוא לא מכיר. אבל מה שקורה זה שהשוק שלך הופך למצומצם מאוד כי כמה כבר שחקנים שעבדו תחתיך ורלוונטים יש?
סתם דוגמה- לפי מה שאייל כתב יש לסלובו תוכנית משחק מאוד מוגדרת.
הוא רוצה בלם מנוסה בעל כושר מנהיגות שיכוון ו״יחנוך״ צעיר מהמחלקה לצידו, קיצוני מהיר שיכול לתת מספרים, וחלוץ גבוה וחסון- אם היה לו סקאוט שעקב בעונה שעברה אחרי שחקנים שהם מועמדים פוטנציאלים היתה לו היום רשימת מועמדים הרבה יותר רצינית ממה שיש לו. למעשה הסקאוט הוא זה שפנוי כבר עכשיו לחשוב על ינואר ועל העונה הבאה כשסלובו טרוד בענייני העכשיו.
אני חושב שזה מאוד חשוב.

Sent from my iPhone using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 2 users Like עידן444's post:
lironb62 (0505-0707-2016201620162016), חזום חזום (0505-0707-2016201620162016)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה - עידן444 - 05-Jul-2016 9:26

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 37 אורחים