זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
|
05-Jul-2016, 2:24
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-Jul-2016 על ידי 2:28 עידן444.)
הודעה: #88
|
|||
|
|||
זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
(05-Jul-2016 1:43)דוד חטב כתב:(05-Jul-2016 1:23)עידן444 כתב: מה זה אומר איש מקצוע? מי שהיה שחקן? איך זה בדיוק עושה אותו מבין יותר מאחד שבזמן שהוא היה עסוק בלרוץ ולבעוט רואה כדורגל מגיל 10? מניח שאתה צודק. שוב, אין כאן עניין לגבי ספציפית. יש לי מספיק מה לעשות בחיים. העיקר שתהיה פונקציה כזאת. זה גם לא חייב להיות מינוי. נטו שרות שלא אמור להפריע למאמן אלא רק לעזור לו. שי ברדה וסלובו לא ילכו לעקוב אחרי שחקנים בצורה רצינית. לא כי הם חאפרים. כי אין להם זמן. במועדון שיש בו מנהל מקצועי הוא מרכז את כל הפעילויות האלה שלמאמן אין אפשרות לבצע אותם כי הוא בשגרת היום יום עסוק בקבוצה שלו. סלובו ושי יכולום ללכת לעקוב אחרי קבוצה. זה אנחנו רואים לא מעט. מאמנים שכשמתאפשר להם הולכים לראות את הקבוצה הבאה שיפגשו. גם אז אני לא מצליח לקלוט בקלוז-אפ דף ועט או איזה אייפד בהישג יד... גם ממש לא צריך לתת לזה איזה טייטל מפוצץ ומאיים ומחר בתקשורת כבר יריצו שמינו בנתניה איזה נציג בעלים או איזו אוטוריטה מקצועית כלשהי כשברור שזה בכלל לא הכיוון. אין לי ומניח שלאף אחד כאן בפורום- גם המוכשרים ביותר שום הכשרה מקצועית כגון תעודת פרו, או מומחה לפיזיולוגיה או מומחה מנטלי. סך הכל סוג של סיוע מקצועי שפועל בצד היותר אסטרטגי של המועדון בלי שום נגיעה להתנהלות המקצועית היום יומית. מציע תקופת פיילוט של שנה-שנתיים- הפונקציה מוכיחה את עצמה? סייעה בקבלת החלטות? סייעה בסימון פרוספקטים? סייעה בחוות דעת על זרים לא מתאימים שסוכן ניסה לדחוף? סייעה בחוות דעת על זרים שכן היו בינגו? סייעה במתן אינפורמציה על מושאלים? מבחן התוצאה! סה טו. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
The following 1 user Likes עידן444's post: אלדד (0505-0707-2016201620162016) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 32 אורחים